Galaxy S3 Neo mu, Zenfone 5 mi?

Benim arkadaşımda s3 var o neden Gta Sanandreas'ta kasmıyor öyleyse ? Isınma dedigin her telefonda var. O ekran meselesi her telefon için var o zaman hiç telefon almayalım ?

Benim arkadaşımda s3 var o neden kasmıyor öyleyse ? Isınma dedigin her telefonda var. O ekran meselesi her telefon için var o zaman hiç telefon almayalım ?
Sen en iyi bilen olarak görebilirsin kendini ama milleti yanlış yönlendiriyorsun. Neyse senin görüşüne de saygı duyarım.

Taşıma sorunu olacağını düşünmüyorsan Zenfone 6 alabilirsin.

Benim arkadaşımda s3 var o neden Gta Sanandreas'ta kasmıyor öyleyse ? Isınma dedigin her telefonda var. O ekran meselesi her telefon için var o zaman hiç telefon almayalım ?
S3 kasıyor demiyorum GTA San Andreas'ta. S3 Neo kasıyor.

Gta Sanadreas'ta kasıyor demişşin. Simdi benmi yanlış bilgilendiriyorum ? Ayrıca Zenfone 5 değil 6 alınabilir.
''Alakası bile yok. Arayüzü kasmıyor ama -S3'te GTA San Andreas takılmadan oynanırken S3 Neo'da taş çatlasın 5 fps ya oynarsınız ya oynayamazsınız.- S3 oyunlarda daha iyi S3 Neo arayüzde daha başarılı. Artı ve eksilerini bilip bilmeden yorum yapmanız saçma. Ayrıca Zenfone 5'te de neredeyse S3 kadar rahat bir GTA San Andreas oynanıyor.'' Düzgün okusaydınız keşke.

S3 neo s3 den daha üstün bir cihaz. S3 te kasmazsa s3 neo da nasıl kasar ? Bu size mantıklı geliyor mu ?
Adreno 305 gpu ile ne bekliyorsun. En güzel örnek Note 3 kullanıyorsunuz ve Note 3 Neo sizin telefonunuzdan daha mı iyi?

Buyur video (S3 Neo):
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Buyur video(S3):
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bazı oyunlarda optimizasyon sıkıntısı olabiliyor. Başka kasıyor dediğiniz oyun var mı yoksa sadece bu oyundamı kasıyor ?
Bırak gözünü seveyim arkadaşım. Ben o kadar aşırı oyun oynamıyorum ama GTA San Andreas benim gözümde çok değerli. Hem o gpu çoğu telefonda kullanılıyor ve sonuç hep aynı. Ayrıca körü körüne S3 Neo daha iyidir diye bir mantıkla pek yardımınız dokunmaz. 1.5 gb rami olduğu için iyi demek donanım bilmek değildir. Diğer bileşenlere bakmadan özellikle oyun için gpuya bakmadan telefon alınmaz. Ne kadar çırpınırsan çırpın Samsung'un çoğu telefonu böyle. Tabiiki iyi telefonları var fakat bu segmentte bir daha tercih etmem o hatayı bir kere yaptım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…