Galaxy S3 Şarj çabuk bitiyor

Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhabalar,
S3 telefonumda şarj çok aşırı bir derecede gidiyor, Ancak ful iken 5 saat küsur gidiyor. Ve S4 mini kullanan arkadaşım 1900 mAH benim S3 2100 Ama S4 mini çok daha iyi telefonda oynadığım oyunlar; Clash of Clans, Arada sırada WİFİ açık ve mobil verisi de ara sıra açık. Ekran en kısık derecede. Ayrıca ekranın pil değeri %25-27 VS. Şuan 2 Saat 2 DK 42 SN. Diyor. Çözümü var mıdır?

Telefonunuz kaç senelik?

Tefefon 1 Senelik
Custom rom attım hem de çok denemeyecek kadar ama az da değil. Ama artık atmıyorum, orijinal en iyisi.

Garanti diyorsunuz ama, garanti çoktan bitti, yani telefonu ikinci el aldım. Batarya falan değiştirsem ya da kalibre gibi bir şeyler varmış? onları yapsam ayrıca juice defender ultimate diye bir program var, onu kursam mı yorumlarda güzel şeyler yazıyor, yoksa arka planda şarj mı? Yiyor?

Bataryayı değiştirin, Cihazınız Root lu ise Boeffla Kernel yükleyin.

Stabilitesinden emin olduğun bi rom kur. Stabil olmasına dikkat et. Yorumlarını da oku s3 için çok fazla rom bulursun. Sorun devam ederse bataryayı değiştir hatta extended battery dedikleri bataryalar var telefona farklı bi arka kapakla beraber takıyosun telefonun kalınlaşıyor ama orjinal bataryanın 3 katı mAh değerine falan sahip oluyor.

Arka planda çalışan program olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…