Batuhan Berk Hectopat Katılım 21 Eylül 2014 Mesajlar 150 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2014 #1 Merhaba arkadaşlar. Dün 2. el bi S3 kullanmaya başladım. Bugün hattımı kestirdim ve içine taktım. Telefonu açınca SIM şifresi istiyor, SIM rehberini görüyor, Vodafone menüsü çıkıyor ama ne dışarıyı arayabiliyorum ne de arama alabiliyorum.
Merhaba arkadaşlar. Dün 2. el bi S3 kullanmaya başladım. Bugün hattımı kestirdim ve içine taktım. Telefonu açınca SIM şifresi istiyor, SIM rehberini görüyor, Vodafone menüsü çıkıyor ama ne dışarıyı arayabiliyorum ne de arama alabiliyorum.
Enes Doğan Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 31 Mart 2014 Mesajlar 1.724 Makaleler 11 Çözümler 1 Yer Denizli Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2014 #2 Recovery moddan telefonu sıfırlamayı dener misiniz?
Batuhan Berk Hectopat Katılım 21 Eylül 2014 Mesajlar 150 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2014 #3 Enes Doğan dedi: Recovery moddan telefonu sıfırlamayı dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Çözdüm teşekkürler. IMEI numarası kopyalanmış.
Enes Doğan dedi: Recovery moddan telefonu sıfırlamayı dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Çözdüm teşekkürler. IMEI numarası kopyalanmış.