Galaxy S3 telefonuna Android 5.0 gelecek mi?

N

Neutral

Ziyaretçi
Sorum acik ve net. Bende bu Samsung'un belali telefonundan var ve az bilgi alayim dedim.

Gelecek mi acaba? Bilen var mi?

Note 3, Note 4, S5 ve S4 telefonlarina erkenden gelecekmis sanirim.

4.3 sürümünen beri güncelleme gelmiyor S3'e. Yani büyük ihtimal hayır. Ama Android 5.0'ın S3'e port edilmiş ROM'ları mıydı neydi unuttum adını, onlardan kurabilirsiniz.

Iyice sinir olmaya basladim. Kirip atsam hakli cikacagim sanirsam.

En iyisi satip farkli bir telefona gecmek. Zira TouchWiz arayuzu adami kanser eder.

Iyice sinir olmaya basladim. Kirip atsam hakli cikacagim sanirsam.

En iyisi satip farkli bir telefona gecmek. Zira TouchWiz arayuzu adami kanser eder.
Ben de 2-3 ay önce S3 aldım, galiba telefon ileride bana çok iş çıkartacak

Benim paramparca olmustu, mecburen yaptirdim. Ikinci el piyasasina girip elden cikarayim ve Zenfone icin ugrasayim

Aralık ayında Note 4 ve Galaxy S5'e Şubat-Mart gibi Note 3 ve S4'e Gelecek. Maalesef SIII'e KitKat güncellemesi bile gelmeyecek. Zira telefonunuzu satıp bir Zenfone 5 Almanızı öneririm Mart-Nisan ayları gibi Lollipop güncellemesi çıkacağınız duyurdu Asus yetkilileri. KitKat güncellemesi zaten bütün Zenfone ailesi için çıkmış bulunmakta.

Custom ROM derken? Biraz açar mısın. Pek bilgi sahibi değilim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…