Tugay Hectopat Katılım 8 Eylül 2012 Mesajlar 354 Yer Muğla Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mart 2013 #1 Recep Abi sen xperia Z'yi incelemeden önce biz bir tane çektik. Çok baştan savma oldu ama olsun daha kalitelisini de çekeceğiz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleyen: Moderatör: 15 Mart 2014
Recep Abi sen xperia Z'yi incelemeden önce biz bir tane çektik. Çok baştan savma oldu ama olsun daha kalitelisini de çekeceğiz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
mevsres Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 16 Mart 2012 Mesajlar 6.392 Makaleler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mart 2013 #2 Güzel. ..
cenker Hectopat Katılım 24 Eylül 2012 Mesajlar 103 Yer Muğla Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mart 2013 #3 Cumartesi günü hem daha iyi bir kamerayla, hem de daha uzun bir sürede, daha uzun bir video inceleme yapmayı planlıyoruz : )
Cumartesi günü hem daha iyi bir kamerayla, hem de daha uzun bir sürede, daha uzun bir video inceleme yapmayı planlıyoruz : )
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 12 Mart 2013 #4 Elinize sağlık gençler. Video yan olmuş yalnız.
Tugay Hectopat Katılım 8 Eylül 2012 Mesajlar 354 Yer Muğla Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mart 2013 #5 Recep Baltaş dedi: Elinize sağlık gençler. Video yan olmuş yalnız. Genişletmek için tıkla... İlk video denememiz olduğu için , birde oldu bittiye geldiği için bazı hatalarımız var. Bir daha ki incelemelerimizde dikkat edeceğiz.
Recep Baltaş dedi: Elinize sağlık gençler. Video yan olmuş yalnız. Genişletmek için tıkla... İlk video denememiz olduğu için , birde oldu bittiye geldiği için bazı hatalarımız var. Bir daha ki incelemelerimizde dikkat edeceğiz.
Ali Güngör Technopat'ın Kurucusu ve Genel Müdürü Yönetici Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 22 Haziran 2011 Mesajlar 63.002 Makaleler 2 Çözümler 29 Yer İstanbul Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Technopat Profil Kapağı 1523300036 12 Mart 2013 #6 Elinize sağlık
Tugay Hectopat Katılım 8 Eylül 2012 Mesajlar 354 Yer Muğla Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mart 2013 #7 Ali Güngör dedi: Elinize sağlık Genişletmek için tıkla... mevsres dedi: Güzel. .. Genişletmek için tıkla... Recep Baltaş dedi: Elinize sağlık gençler. Video yan olmuş yalnız. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederiz
Ali Güngör dedi: Elinize sağlık Genişletmek için tıkla... mevsres dedi: Güzel. .. Genişletmek için tıkla... Recep Baltaş dedi: Elinize sağlık gençler. Video yan olmuş yalnız. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederiz
Oğuz26 Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 8 Ekim 2012 Mesajlar 4.331 Makaleler 2 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mart 2013 #8 Video güzel olmuş, Notebook'u yan çevirerek izledim
cenker Hectopat Katılım 24 Eylül 2012 Mesajlar 103 Yer Muğla Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mart 2013 #9 Aslında orada biraz Iphone 4' ün gazabına uğradık. Ama bu daha amatörce oldu cumartesiyi bekleyin
Y YunusT Hectopat Katılım 12 Mart 2013 Mesajlar 1 12 Mart 2013 #10 Cenker fail demiştim problem telefonumda değil video çekende ben ona düz başladıysan düz tut demiştim ama yine de fena olmamış
Cenker fail demiştim problem telefonumda değil video çekende ben ona düz başladıysan düz tut demiştim ama yine de fena olmamış