Cryptic Megapat Katılım 24 Temmuz 2014 Mesajlar 757 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Electronic Hardware Design Engineer 2 Eylül 2014 #11 OutLast dedi: Almaz gibi. Çünkü android L herkes tarafından kullanılmaya başladığında (Amiral gemilerinden bahsediyorum google serisi dahil değil.) s6 çıkmış-çıkacak olacak. Yani s3 gibi üstüne 2 seri çıktığı için fişi çekilecek. Genişletmek için tıkla... Galaxy serisinin son telefonu Alpha diye biliyorum. Yani S6 çıkmayacak.
OutLast dedi: Almaz gibi. Çünkü android L herkes tarafından kullanılmaya başladığında (Amiral gemilerinden bahsediyorum google serisi dahil değil.) s6 çıkmış-çıkacak olacak. Yani s3 gibi üstüne 2 seri çıktığı için fişi çekilecek. Genişletmek için tıkla... Galaxy serisinin son telefonu Alpha diye biliyorum. Yani S6 çıkmayacak.
OutLast Hectopat Katılım 2 Ağustos 2014 Mesajlar 622 Yer Edirne Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 2 Eylül 2014 #12 Cryptic dedi: Galaxy serisinin son telefonu Alpha diye biliyorum. Yani S6 çıkmayacak. Genişletmek için tıkla... Misal dedim ne olacağını bilemeyiz.
Cryptic dedi: Galaxy serisinin son telefonu Alpha diye biliyorum. Yani S6 çıkmayacak. Genişletmek için tıkla... Misal dedim ne olacağını bilemeyiz.
Latios Hectopat Katılım 21 Temmuz 2014 Mesajlar 583 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2014 #13 Almaz bence.
mr19rs Kilopat Katılım 2 Eylül 2014 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2014 #14 Çok büyük ihtimal olmasa da alacağını düşünüyorum.
G gezer3082 Kilopat Katılım 26 Haziran 2014 Mesajlar 767 Makaleler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2014 #15 Cevabınız için teşekkürler. Android L çıktığında Samsung güncelleme verecek mi göreceğiz artık. Son düzenleyen: Moderatör: 3 Eylül 2014
Murat Teke Hectopat Katılım 8 Ağustos 2014 Mesajlar 61 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2014 #16 S5 dururken vermez.
SypeR Petapat Forumun Hafızası Katılım 6 Ekim 2013 Mesajlar 13.369 Makaleler 44 Çözümler 131 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 3 Eylül 2014 #17 gezer3082 dedi: Cevabınız için teşekkürler. Android L çıktığında Samsung güncelleme verecek mi göreceğiz artık. Genişletmek için tıkla... Bu mesajın üstüne daha fazla şey söylenemeyeceğine göre konuyu kapatıyorum.
gezer3082 dedi: Cevabınız için teşekkürler. Android L çıktığında Samsung güncelleme verecek mi göreceğiz artık. Genişletmek için tıkla... Bu mesajın üstüne daha fazla şey söylenemeyeceğine göre konuyu kapatıyorum.