A Aylak Adam! Hectopat Katılım 17 Nisan 2013 Mesajlar 304 Makaleler 1 5 Ocak 2016 #1 Galaxy s4 i9500 için xposed çıktı mı? Çıktıysa nasıl yükleyebilirim? 1 haftadır uğraşıyorum ama olmuyor. XDA'ya baktım çıktı diyor ama yükleyemiyorum. İndirme linki falan vermemişler. Son düzenleyen: Moderatör: 5 Ocak 2016
Galaxy s4 i9500 için xposed çıktı mı? Çıktıysa nasıl yükleyebilirim? 1 haftadır uğraşıyorum ama olmuyor. XDA'ya baktım çıktı diyor ama yükleyemiyorum. İndirme linki falan vermemişler.
Barış Günay Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Kasım 2014 Mesajlar 1.880 Makaleler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2016 #2 Normal Xposed yuklenmiyor mu?
A Aylak Adam! Hectopat Katılım 17 Nisan 2013 Mesajlar 304 Makaleler 1 24 Ocak 2016 #3 Barış Günay dedi: Normal Xposed yuklenmiyor mu? Genişletmek için tıkla... Evet yüklenmiyor. Kur butonuna tıklayamıyorum. Kur butonu sorununu çözdüm. Çok ufak aramayla bulabilirsiniz. Ama hala xposed'ı yükleyemedim. @Barış Günay
Barış Günay dedi: Normal Xposed yuklenmiyor mu? Genişletmek için tıkla... Evet yüklenmiyor. Kur butonuna tıklayamıyorum. Kur butonu sorununu çözdüm. Çok ufak aramayla bulabilirsiniz. Ama hala xposed'ı yükleyemedim. @Barış Günay