Galaxy S4 ile iPhone 5 Takas Edilir mi?

benim de tavsiyem en kısa zamanda değiştirmenden yana iphone a dönerken dikkat etmen gereken telefonun temiz olsun, 5 yada 5s arasındaki tek önemli fark 5s de a7 chip olması ki birçok kullanıcı aradaki farkı anlamıyor.

Haklısınız fakat bu tartışmaya açık bir konu. Ben sadece kendi görüşümü yansıtmak istedim . Ben apple dünyasına girdiğimde ise i5 işlemcili bir notebook almaya kalksam sadece apple markasına para vermiş oluyorum.Bilgisayar konusunda sorsan kimse sana apple önermez.Örnek vereyim aldığım notebook 1.850 TL (ASUS) , diğer aynı özelliklerde alacağım notebook 2000 Türk Lirasın'dan aşağı değil. iPad alınabilir fakat biz Türk olarak biliyorsundur ki bu kadar para saçmayı sevmiyoruz. Bu paraya alınabilecek en iyi telefon diyoruz çünkü verdiğimiz şeyin parasına değecek bir değer olsun ?
Kararınız size kalmış . 64 Bit işlemcili bir telefon tabi kullanılabilir fakat eminim kullandığınız androidlere geri dönüş yapıcaksınız. İyi forumlar

Orası öyle 2000 TL değil daha fazla adamlar markaya ve işletim sistemlerine para istiyor. Ayrıca çok kaliteli bir ekranları ve kasaları var. Ben Apple'ye geçmem zaten bana göre değil Android bana göre en iyisi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…