Emre Yeşilyurt Hectopat Katılım 6 Mart 2013 Mesajlar 20 26 Ocak 2014 #1 Merhaba arkadaşlar yeni bir kılıf almayı düşünüyorum ama bir türlü karar veremedim ve tam istediğim gibi bir şey bulamadım. Aklımda; {SPIGEN_SGP}{SPIGENSGP}{spigen_sgp}{spigensgp}{spigen}{SGP}{SPIGEN}{sgp}{Kilif}{ekran_koruyucu}{ince}{tasarim} Dafoni Samsung i9500 Galaxy S4 Karbon Fiber Gri Bu iki kılıf var bunlara benzer metal veya polikarbon kılıf önerir misiniz?
Merhaba arkadaşlar yeni bir kılıf almayı düşünüyorum ama bir türlü karar veremedim ve tam istediğim gibi bir şey bulamadım. Aklımda; {SPIGEN_SGP}{SPIGENSGP}{spigen_sgp}{spigensgp}{spigen}{SGP}{SPIGEN}{sgp}{Kilif}{ekran_koruyucu}{ince}{tasarim} Dafoni Samsung i9500 Galaxy S4 Karbon Fiber Gri Bu iki kılıf var bunlara benzer metal veya polikarbon kılıf önerir misiniz?
Burak Alkan Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 12 Haziran 2011 Mesajlar 14.298 Makaleler 3 Çözümler 6 Yer Nebuchadnezzar Daha fazla Meslek Judge Dredd 26 Ocak 2014 #2 Buradaki kılıfların hepsi Polikarbonat: Telefon Kılıfları - Bimeks
A Azyer_Cokisyapar Ziyaretçi 3 Mart 2014 #3 Üst düzey bir koruma istiyorsan yani telefonum gökdelenin çatısından aşağı düştüğünde kılcal çizik dahi olmasın diyorsan otter box firmasının üretiiği kılıflara bir göz atmalısın.
Üst düzey bir koruma istiyorsan yani telefonum gökdelenin çatısından aşağı düştüğünde kılcal çizik dahi olmasın diyorsan otter box firmasının üretiiği kılıflara bir göz atmalısın.
PcKologX Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 27 Ocak 2014 Mesajlar 1.946 Makaleler 4 Çözümler 7 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mart 2014 #4 Kesinlikle Spigen Neo Hybrid modelini al ben kullanıyorum kaç kere düştü yuvarlandı ama tık yok