Galaxy S4 mü? Huawei Ascend P7 mi?

Oğuzhan YILDIZ

Kilopat
Katılım
27 Nisan 2014
Mesajlar
59
Makaleler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar, telefonumu çaldırdım. Yeni telefon alacağım. En az iki yıl gitsin istiyorum. Telefonu Vodafone'dan alacağım. Huawei'ye güvenebilir miyim ? Güncelleme ve garanti desteği nasıldır?

Dipçe: Önceden de böyle bir konu açmıştım. O babam içindi. Hayali konu sanılıp ceza yemeyeyim diye yazdım. :mutlu:
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Vodafone'dan alacağım. Limit en fazla Tarifeyle beraber 95 TL... Nexus 5 Vodafone'da yok. G2 ise bütçemi aşıyor.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Beyler Vodafone'a HTC Desire 820 gelmiş. Cihaz yeni ve android L alacakmış. Huawei ve HTC arasında kaldım. HTC'nin arayüzü, Huawei'nin ise tasarımı hoşuma gitti. Performans olarak hangisi daha iyidir ?
 
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı