tprkgms Hectopat Katılım 20 Nisan 2018 Mesajlar 89 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Ögrenci 20 Nisan 2018 #1 S4'e ROM yüklemek istiyorum fakat Odin'de görmüyor. Secure download enabled uyarısı var kırmızıyla, yardım edebilecek var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 20 Nisan 2018
S4'e ROM yüklemek istiyorum fakat Odin'de görmüyor. Secure download enabled uyarısı var kırmızıyla, yardım edebilecek var mı?
BERWAR Yottapat! Sosyal Tayfı Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Eylül 2015 Mesajlar 49.686 Makaleler 13 Çözümler 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2018 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videodaki işlemleri dene. Artı 0 Eksi
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videodaki işlemleri dene.
KS KS tprkgms Hectopat Katılım 20 Nisan 2018 Mesajlar 89 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Ögrenci 21 Nisan 2018 #3 BERWAR dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videodaki işlemleri dene. Genişletmek için tıkla... maalesef olmadı gezmediğim forum kalmadı ama bulamadım Artı 0 Eksi
BERWAR dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videodaki işlemleri dene. Genişletmek için tıkla... maalesef olmadı gezmediğim forum kalmadı ama bulamadım
BERWAR Yottapat! Sosyal Tayfı Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Eylül 2015 Mesajlar 49.686 Makaleler 13 Çözümler 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2018 #4 Güncel odin mi kullanıyorsun? Farklı Odin sürümleri ile dene, farklı USB kablosuyla da deneme yaptın mı? Bilgisayarında Samsung sürücüleri yüklü mü? Artı 0 Eksi
Güncel odin mi kullanıyorsun? Farklı Odin sürümleri ile dene, farklı USB kablosuyla da deneme yaptın mı? Bilgisayarında Samsung sürücüleri yüklü mü?
KS KS tprkgms Hectopat Katılım 20 Nisan 2018 Mesajlar 89 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Ögrenci 23 Nisan 2018 #5 BERWAR dedi: Güncel odin mi kullanıyorsun? Farklı Odin sürümleri ile dene, farklı USB kablosuyla da deneme yaptın mı? Bilgisayarında Samsung sürücüleri yüklü mü? Genişletmek için tıkla... hepsini yaptım fakat hata veriyo rom atıcam ama odin yüzünden olmuyo zip olarak flashlayıncada hata alıyorum How to Unlock Bootloader of Android Device With KingoRoot sorunu çözdüm Son düzenleme: 23 Nisan 2018 Artı 0 Eksi
BERWAR dedi: Güncel odin mi kullanıyorsun? Farklı Odin sürümleri ile dene, farklı USB kablosuyla da deneme yaptın mı? Bilgisayarında Samsung sürücüleri yüklü mü? Genişletmek için tıkla... hepsini yaptım fakat hata veriyo rom atıcam ama odin yüzünden olmuyo zip olarak flashlayıncada hata alıyorum How to Unlock Bootloader of Android Device With KingoRoot sorunu çözdüm
BERWAR Yottapat! Sosyal Tayfı Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Eylül 2015 Mesajlar 49.686 Makaleler 13 Çözümler 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2018 #6 Nasıl çözdün? Artı 0 Eksi
KS KS tprkgms Hectopat Katılım 20 Nisan 2018 Mesajlar 89 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Ögrenci 23 Nisan 2018 #7 BERWAR dedi: Nasıl çözdün? Genişletmek için tıkla... How to Unlock Bootloader of Android Device With KingoRoot Artı 0 Eksi
BERWAR dedi: Nasıl çözdün? Genişletmek için tıkla... How to Unlock Bootloader of Android Device With KingoRoot