Mrf Kilopat Katılım 10 Haziran 2014 Mesajlar 105 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2018 #1 Kullandığım telefon Samsung Galaxy S4 ve uzun zamandır bu sorunla karşılaşıyorum. Sadece Twitch uygulamasında böyle, diğer uygulamalarda sıkıntı yok. Önceki Twitch mobil sürümlerini denedim ama sorun hala aynı. Sebebi ne olabilir? Son düzenleyen: Moderatör: 3 Ağustos 2018
Kullandığım telefon Samsung Galaxy S4 ve uzun zamandır bu sorunla karşılaşıyorum. Sadece Twitch uygulamasında böyle, diğer uygulamalarda sıkıntı yok. Önceki Twitch mobil sürümlerini denedim ama sorun hala aynı. Sebebi ne olabilir?
House of HOO Decapat Katılım 21 Temmuz 2018 Mesajlar 282 3 Ağustos 2018 #2 telefon eski, uygulama desteklemiyor olabilir
Rafi Hızlı Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Ağustos 2016 Mesajlar 1.078 Çözümler 9 3 Ağustos 2018 #3 Geliştirici seçeneklerinden GPU görüntülemeyi zorla ve Donanım örtüşmelerini devre dışı bırak seçeneğini işaretleyip dener misin?
Geliştirici seçeneklerinden GPU görüntülemeyi zorla ve Donanım örtüşmelerini devre dışı bırak seçeneğini işaretleyip dener misin?
Mrf Kilopat Katılım 10 Haziran 2014 Mesajlar 105 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2018 #4 Rafi Hızlı dedi: Geliştirici seçeneklerinden GPU görüntülemeyi zorla ve Donanım örtüşmelerini devre dışı bırak seçeneğini işaretleyip dener misin? Genişletmek için tıkla... Yaptım, düzelmedi.
Rafi Hızlı dedi: Geliştirici seçeneklerinden GPU görüntülemeyi zorla ve Donanım örtüşmelerini devre dışı bırak seçeneğini işaretleyip dener misin? Genişletmek için tıkla... Yaptım, düzelmedi.