B Berkant Ayhan Karabudak Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 25 Nisan 2013 Mesajlar 3.556 Makaleler 18 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2014 #11 Mehmettech dedi: Evet custom rom yüklemiştim. Genişletmek için tıkla... Şimdi CM ile devam et bence. O çıkıncada onu kurarsın.
Mehmettech dedi: Evet custom rom yüklemiştim. Genişletmek için tıkla... Şimdi CM ile devam et bence. O çıkıncada onu kurarsın.
M Mehmettech Hectopat Katılım 10 Kasım 2014 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2014 #12 Berkant Ayhan Karabudak dedi: Şimdi CM ile devam et bence. O çıkıncada onu kurarsın. Genişletmek için tıkla... CyanogenMod stabil değil bizde. ÖzcanRom diye yerli malı S5 arayüzlü bir custom var onu kullanıyorum
Berkant Ayhan Karabudak dedi: Şimdi CM ile devam et bence. O çıkıncada onu kurarsın. Genişletmek için tıkla... CyanogenMod stabil değil bizde. ÖzcanRom diye yerli malı S5 arayüzlü bir custom var onu kullanıyorum
Burak Misir Hectopat Katılım 16 Ocak 2014 Mesajlar 110 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Muhasebe 13 Kasım 2014 #13 RonaldPeterson dedi: Beyler S4'ün bu aralar fiyatı uygun sizce alınır mı? 970 lira falan 150 katıp G2 mi almak mantıklı? Genişletmek için tıkla... Kesinlikle mantikli ben s4 kullaniyorum ve g2 kullananlari kıskanıyorum
RonaldPeterson dedi: Beyler S4'ün bu aralar fiyatı uygun sizce alınır mı? 970 lira falan 150 katıp G2 mi almak mantıklı? Genişletmek için tıkla... Kesinlikle mantikli ben s4 kullaniyorum ve g2 kullananlari kıskanıyorum