Oyun olarak batarya iyi götürüyor. Ama en çok pil tüketen oyunları oynamamalısın. 1 veya 1.5 gün beni götürüyor yoğun kullanacaksan cihaz ısınıyor bazen şarjı ise 14 saat oluyor.
Oyun oynamak için telefon almak bence çok saçma. Play Station Portable almak daha akıl karı. S4'ü 600 liraya satıp üzerine bir miktar daha ekleyerek ikinci el psp ve G2 alabilirsin.
Batarya senin için çok önemli ise Z2 al. 2 güne yakın çıkarırsın. G3 o açıdan çok tatmin etmez seni. G2'nin batarya süresi de çok iyi ama bu saatten sonra alınmaz bence.
aslında biraz önce youtube kanalından Z2 vs G3 videosunu izledim bataryada öndeydi falan ama benim hani istediğimi karşılayan htc veya lg olan bir telefonu alacaktım sanırım g3 alacam teşekkürler hepinize ama htc için bir öneriniz varsa alırım
LG G3 alacaksanız ısınma ve performans düşmesine hazırlıklı olun. Ayrıca rakiplerine göre aynı donanıma sahip olmasından ve 2K ekran bulundurmasından performans olarak hepsinden geride.
LG G3 alacaksanız ısınma ve performans düşmesine hazırlıklı olun. Ayrıca rakiplerine göre aynı donanıma sahip olmasından ve 2K ekran bulundurmasından performans olarak hepsinden geride.
HTC M8 daha iyi ama fiyatları da biraz tuzlu. Ancak Z3C tam performans canavarı. O fiyatta daha iyi bir performans sunan cihaz yok artı olarak dayanıklı ve su geçirmez.