Galaxy S4 Windows Kurma

Bilal Kavak

Kilopat
Makaleler
2
Daha fazla  
İyi günler arkadaşlar.
Samsung Galaxy S4 cihazıma Windows 7 ya da üstü bir Windows sistemi kurmak istiyorum.
Bir bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum.

O dediğin şey Asus Zenfone 2 de yapılmıştı hatırladım kadarıyla. Sadece Asus Zenfone 2'ye kurulabilir diye sanıyorum çünkü işlemcisi İntelin atom işlemcisi olduğu için diğer telefonlardan farklı oluyor.

İnternette dolaşırken görmüştüm. Adamın biri Samsung'ın Galaxy S3 modeline hem Windows 7 hem de Windows 8 kurmuştu. Ancak S4 modeline ait hiç birşey görmedim. Bu arada S4'un işlemcisi ARMv7 tabanlı bilginiz olsun.

Büyük bir ihtimalle sahtekarlık yapılmıştır o dediğiniz videoda. Çünkü Zenfone 2 gibi bir telefonda bile kasarken nasıl olurda s3 gibi telefonda açılır.

Dipnot ; bu konu hakkındaki bilgiyi burada cevap bekleyerek bulamazsın, en iyi kendin eğer istersen tabi araştırma yapıp nasıl yapılırmış öğren. İyi şanslar

Aradım , ancak bir sonuç elde etmedim. Elde ettiğim kesin bilgi ise ARMv7 tabanlı işlemcilere Windows yüklenmiyor. İlgi ve alakanız için teşekkür ederim. Konu kilitlenebilir.

Galaxy Tab 3 10.1 Modelide İntel Atom işlemciliydi diye biliyorum ona kurulabilir.

Zenfone 2de o özellik var intel işlemcisi olduğun dolayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…