U ugurrrr20 Kilopat Katılım 10 Eylül 2015 Mesajlar 96 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Eylül 2015 #1 Arkadaslar benim galaxy s4 telefonumda youtube de videolar 60 fps izlenmiyor. Babamin telefonu lg g2 onda 60 fps izleyebiliyorum. Bunun nedeni nedir ? Ya da bir cozumu var midir? Son düzenleyen: Moderatör: 11 Eylül 2015
Arkadaslar benim galaxy s4 telefonumda youtube de videolar 60 fps izlenmiyor. Babamin telefonu lg g2 onda 60 fps izleyebiliyorum. Bunun nedeni nedir ? Ya da bir cozumu var midir?
BrainHacker Kilopat Katılım 8 Eylül 2014 Mesajlar 840 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Königswinter Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Profesyonel Talebe 12 Eylül 2015 #2 Youtube'yi güncelle. 60fps bir video aç. Örnek: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Not: Youtube'nin uygulamasından aç.
Youtube'yi güncelle. 60fps bir video aç. Örnek: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Not: Youtube'nin uygulamasından aç.
Mert Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Haziran 2012 Mesajlar 6.873 Makaleler 9 Çözümler 49 12 Eylül 2015 #3 Reddit'te de tartışması yapılmış ufak. Youtube uygulamasından kaynaklanıyor maalesef. Yapılacak bir şey yok.
Reddit'te de tartışması yapılmış ufak. Youtube uygulamasından kaynaklanıyor maalesef. Yapılacak bir şey yok.