sauths Megapat Katılım 24 Nisan 2015 Mesajlar 323 Makaleler 1 Çözümler 3 27 Kasım 2018 #1 Arkadaşlar, kulaktan dolma değil kullanıp memnun olanlar var mı tavsiyeniz? Android sürümü fark etmez. Lineage OS dışında. Son düzenleyen: Moderatör: 28 Kasım 2018
Arkadaşlar, kulaktan dolma değil kullanıp memnun olanlar var mı tavsiyeniz? Android sürümü fark etmez. Lineage OS dışında.
THE_MILLER Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Ağustos 2013 Mesajlar 15.498 Makaleler 35 Çözümler 78 28 Kasım 2018 #2 AospExtended deneyebilirsin, kullanışlı bir ROM'dur. Download center | AospExtended
sauths Megapat Katılım 24 Nisan 2015 Mesajlar 323 Makaleler 1 Çözümler 3 28 Kasım 2018 #3 THE_MILLER dedi: AospExtended deneyebilirsin, kullanışlı bir ROM'dur. Download center | AospExtended Genişletmek için tıkla... Havoc os yükledim yeni. Hoşuma gitti şimdilik. AospEx denemedim daha önce ama görüntülerden anladığım kadarıyla buna baya benziyor.
THE_MILLER dedi: AospExtended deneyebilirsin, kullanışlı bir ROM'dur. Download center | AospExtended Genişletmek için tıkla... Havoc os yükledim yeni. Hoşuma gitti şimdilik. AospEx denemedim daha önce ama görüntülerden anladığım kadarıyla buna baya benziyor.