3 350070 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Aralık 2017 Mesajlar 10.605 Makaleler 4 Çözümler 41 27 Ekim 2020 #11 ATASEVERR dedi: Bende S4 kullanıyorum Android 10 daha 11 daha gelmedi bir ihtimal gelebilir linegeos bayağı sorunsuz öneririm zaten benim bildiğim birçok bilindik ROM yazılımı linege OS'dan alıp kişiselleştirilmiş sürüm yapıp sunuyor. Benim gözlemim bu. Genişletmek için tıkla... Exynos kullanıyor iseniz gelmeyecek gibi. Snapdragon'lu S4'ün, resmi Android 10 sürümü var.
ATASEVERR dedi: Bende S4 kullanıyorum Android 10 daha 11 daha gelmedi bir ihtimal gelebilir linegeos bayağı sorunsuz öneririm zaten benim bildiğim birçok bilindik ROM yazılımı linege OS'dan alıp kişiselleştirilmiş sürüm yapıp sunuyor. Benim gözlemim bu. Genişletmek için tıkla... Exynos kullanıyor iseniz gelmeyecek gibi. Snapdragon'lu S4'ün, resmi Android 10 sürümü var.
prophet ' Hectopat Katılım 29 Temmuz 2017 Mesajlar 724 Çözümler 5 Yer Kırıkkale 27 Ekim 2020 #12 J5 Android 10 ile kullanıyorum ve mutluyum. Umarım 11 J5'de uyarlarlar
ATASEVERR Megapat Katılım 7 Ocak 2017 Mesajlar 190 Çözümler 1 Yer Tekirdağ Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ekim 2020 #13 Silinen üye dedi: Exynos kullanıyor iseniz gelmeyecek gibi. Snapdragon'lu S4'ün, resmi Android 10 sürümü var. Genişletmek için tıkla... Exynos Allah cezasını versin ben Avrupa sürümü kullanıyorum.
Silinen üye dedi: Exynos kullanıyor iseniz gelmeyecek gibi. Snapdragon'lu S4'ün, resmi Android 10 sürümü var. Genişletmek için tıkla... Exynos Allah cezasını versin ben Avrupa sürümü kullanıyorum.
3 350070 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Aralık 2017 Mesajlar 10.605 Makaleler 4 Çözümler 41 27 Ekim 2020 #14 ATASEVERR dedi: Exynos Allah cezasını versin ben Avrupa sürümü kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Avrupa sürümünün 10 versiyonu yok mu ? LineageOS Downloads download.lineageos.org prophet ' dedi: J5 Android 10 ile kullanıyorum ve mutluyum. Umarım 11 J5'de uyarlarlar Genişletmek için tıkla... Aynen ya, bence telefonun havasını değiştiriyor baya.
ATASEVERR dedi: Exynos Allah cezasını versin ben Avrupa sürümü kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Avrupa sürümünün 10 versiyonu yok mu ? LineageOS Downloads download.lineageos.org prophet ' dedi: J5 Android 10 ile kullanıyorum ve mutluyum. Umarım 11 J5'de uyarlarlar Genişletmek için tıkla... Aynen ya, bence telefonun havasını değiştiriyor baya.