Galaxy S5 Nasıldır?

Madem samsung bu kadar ezik bir telefon niye bu kadar çok satılıyo bunuda açıklayın.

Madem samsung bu kadar ezik bir telefon niye bu kadar çok satılıyo bunuda açıklayın.
2 sebebi var :
1-Reklamlar
2-Teknolojiden anlamayan insanlar
Ancak şu da var ki bazı kişiler samsungun tasarımını beğeniyor. Ve bunun için alıyor. (Ben şahsen iphone dan başka telefona bakmam.)

Son düzenleme:
Hava atmak için alıyorlar 2200 lira verip sadece fotoğraf çekip sosyal medyalarda geziyorlar.

Telefonu yerden yere vurmanın bir anlamı yok. Ben gidip telefonu inceledim, performans ve özellikleri olarak çok güzel bir cihaz olmuş. Kamerası da oldukça güzel. Ama tasarımı pekte iyi olmamış. Ginede yerden yere vurmaya gerek yok. Parasını hak ediyor mu derseniz evet hakketmiyor. Ancak alırsan pişman olmazsın.

Kötü bir telefon değil ama ben tercih etmem. Samsung biraz kalitesiz geliyor bana açıkçası. 2200 TL çıkan telefon zaten kısa sürede 1500 TL'lere iniyor. Sürekli de yeni modeli geliyor zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…