Polorchen Megapat Katılım 3 Ekim 2021 Mesajlar 6.320 Makaleler 8 Çözümler 90 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Herbokolog. 12 Kasım 2022 #11 OEM ile kilit açmayı açacaksınız sadece. Stock ROM'a gerek yok. codefl0w dedi: Daha aşağılarda animasyon ölçeği vs. var. @Umut Nas Hocam farkettim ki hiç bir recovery çalışmıyor. Resmi recovery'yi de geri kuramıyorum, telefonu sıfırlayamıyorum bile. Çok acil yardıma ihtiyacım var, ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla...
OEM ile kilit açmayı açacaksınız sadece. Stock ROM'a gerek yok. codefl0w dedi: Daha aşağılarda animasyon ölçeği vs. var. @Umut Nas Hocam farkettim ki hiç bir recovery çalışmıyor. Resmi recovery'yi de geri kuramıyorum, telefonu sıfırlayamıyorum bile. Çok acil yardıma ihtiyacım var, ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla...
codefl0w Megapat Moderatör Zamanın Tanığı Katılım 19 Ağustos 2017 Mesajlar 3.864 Makaleler 3 Çözümler 35 12 Kasım 2022 #12 Polorchen dedi: OEM ile kilit açmayı açacaksınız sadece. Stock ROM'a gerek yok. Genişletmek için tıkla... İlk sayfada da yazdığı gibi OEM kilidi yok.
Polorchen dedi: OEM ile kilit açmayı açacaksınız sadece. Stock ROM'a gerek yok. Genişletmek için tıkla... İlk sayfada da yazdığı gibi OEM kilidi yok.
Polorchen Megapat Katılım 3 Ekim 2021 Mesajlar 6.320 Makaleler 8 Çözümler 90 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Herbokolog. 12 Kasım 2022 #13 Odin ile kurarken hangi seçeneği seçiyorsunuz? codefl0w dedi: İlk sayfada da yazdığı gibi OEM kilidi yok. Genişletmek için tıkla...
Odin ile kurarken hangi seçeneği seçiyorsunuz? codefl0w dedi: İlk sayfada da yazdığı gibi OEM kilidi yok. Genişletmek için tıkla...
codefl0w Megapat Moderatör Zamanın Tanığı Katılım 19 Ağustos 2017 Mesajlar 3.864 Makaleler 3 Çözümler 35 12 Kasım 2022 #14 Polorchen dedi: Odin ile kurarken hangi seçeneği seçiyorsunuz? Genişletmek için tıkla... F. Reset Time açık sadece. TWRP'yi AP kısmına atıyorum.
Polorchen dedi: Odin ile kurarken hangi seçeneği seçiyorsunuz? Genişletmek için tıkla... F. Reset Time açık sadece. TWRP'yi AP kısmına atıyorum.
Polorchen Megapat Katılım 3 Ekim 2021 Mesajlar 6.320 Makaleler 8 Çözümler 90 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Herbokolog. 12 Kasım 2022 #15 codefl0w dedi: F. Reset Time açık sadece. TWRP'yi AP kısmına atıyorum. Genişletmek için tıkla... TWRP'yi nereden aldınız?
codefl0w dedi: F. Reset Time açık sadece. TWRP'yi AP kısmına atıyorum. Genişletmek için tıkla... TWRP'yi nereden aldınız?
codefl0w Megapat Moderatör Zamanın Tanığı Katılım 19 Ağustos 2017 Mesajlar 3.864 Makaleler 3 Çözümler 35 12 Kasım 2022 #16 Polorchen dedi: TWRP'yi nereden aldınız? Genişletmek için tıkla... Resmi sitesinden.