E Erdem Alsırt Ziyaretçi 20 Kasım 2013 #1 Samsung galaxy s5 ARM Tabanlı Fakat 64-Bit işlemcili cep telefonuna işletim sistemi kurabilirmiyiz? Örneğin: Windows 7 veya windows 8.
Samsung galaxy s5 ARM Tabanlı Fakat 64-Bit işlemcili cep telefonuna işletim sistemi kurabilirmiyiz? Örneğin: Windows 7 veya windows 8.
Mert Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Haziran 2012 Mesajlar 6.873 Makaleler 9 Çözümler 49 20 Kasım 2013 #2 Erdem, ARM tabanlıdan ne anlıyorsun
H Hiko Hectopat Katılım 10 Haziran 2013 Mesajlar 819 20 Kasım 2013 #3 GALAXY S5 ' e Windows kurmaya çalışmanın anlamı ne ? İstiyorsan Windows Phone al.
canoderratata Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 25 Ağustos 2012 Mesajlar 2.339 Makaleler 45 Yer Kırşehir 20 Kasım 2013 #4 Burak Alkan geliyor. Gördüm.
Burak Alkan Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 12 Haziran 2011 Mesajlar 14.298 Makaleler 3 Çözümler 6 Yer Nebuchadnezzar Daha fazla Meslek Judge Dredd 20 Kasım 2013 #5 Windows 8 RT teorik olarak kurulabilir ama pek pratikte mümkün olacağını sanmam. Bootloader, sürücüler vs derken imkansız gibi bir şey.
Windows 8 RT teorik olarak kurulabilir ama pek pratikte mümkün olacağını sanmam. Bootloader, sürücüler vs derken imkansız gibi bir şey.
E Erdem Alsırt Ziyaretçi 21 Kasım 2013 #6 m3Rt dedi: Erdem, ARM tabanlıdan ne anlıyorsun Genişletmek için tıkla... ARM Formatında ve arm işlemcileri şeklinde uyumlaştırılmış fakat 64-bit destekleyen işlemci.
m3Rt dedi: Erdem, ARM tabanlıdan ne anlıyorsun Genişletmek için tıkla... ARM Formatında ve arm işlemcileri şeklinde uyumlaştırılmış fakat 64-bit destekleyen işlemci.
liphter Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ağustos 2013 Mesajlar 1.134 21 Kasım 2013 #7 Mümkün olacağını zannetmiyorum.
E Erdem Alsırt Ziyaretçi 21 Kasım 2013 #8 liphter dedi: Mümkün olacağını zannetmiyorum. Genişletmek için tıkla... 64-Bit işlemcisi olacak samsung galaxy s5 akıllı telefonun. Bilgisayar ramleri (Read access memory) Akıllı telefon ramleri ise (Random access memory) Windows 7 ile windows 8 normal bilgisayarlar,tabletler,laptoplar için yapılmıştır. Bence emulator ile işletim sistemi kurabiliriz samsung galaxy s5 telefonlara umarım kasma sorunu onlarda olmaz eğer performansı yüksek olursa. Son düzenleyen: Moderatör: 21 Kasım 2013
liphter dedi: Mümkün olacağını zannetmiyorum. Genişletmek için tıkla... 64-Bit işlemcisi olacak samsung galaxy s5 akıllı telefonun. Bilgisayar ramleri (Read access memory) Akıllı telefon ramleri ise (Random access memory) Windows 7 ile windows 8 normal bilgisayarlar,tabletler,laptoplar için yapılmıştır. Bence emulator ile işletim sistemi kurabiliriz samsung galaxy s5 telefonlara umarım kasma sorunu onlarda olmaz eğer performansı yüksek olursa.