Galaxy S5'e ROM atılmalı mı?

592041

Centipat
Makaleler
3
@BERWAR @550519 merhaba, umarım iyi bir hafta geciriyorsunuz çocuklar. Aile ziyaretinde sadece biraz evi karıştırmak istedim ve bu gerçekten tuhaf, daha önce etkinleştirilmeyen bir Galaxy S5 buldum ve sanırım bu benim yıllar önce kaybolan doğum günü hediyem 🙂

Telefon şu an bir 32 Bit Android 6 ile çalışıyor ve içinde Snapdragon 801AC işlemcisi var. Xperia Z2 telefonumda 801ab olmasına rağmen çok daha seri ve güçlü, bu telefonu hayata döndürmek için nasıl bir yol izlemem gerekiyor? Ya da bunu gerçekten yapmalı mıyım bilmiyorum.

Bir Custom ROM bu telefon için hayat iksiri olabilir mi? Bunu nasıl yapabilirim bilmiyorum ama bildiklerinizi benimle paylaşırsanız size minnet duyarım.

Kötü Türkçe için özür dilerim, kendimi daha iyi ifade etmek için pratik yapıyorum.

Screenshot_2022-12-14-22-59-39.png

Screenshot_2022-12-14-22-45-29.png

Screenshot_2022-12-14-22-45-39.png

Son düzenleme:
Samsung telefonlarda Custom ROM kurma olayı biraz hayal hocam. Şu zamana kadar 3 telefona yaptım. Samsung Galaxy S3, Galaxy Grand Neo ve Note 3 n9005. hepsinde aniden resetleme sorunuyla karşılaştım neredeyse. Neden oluyor bilmiyorum Android 6 fena bir sürüm değil o şekilde de kullanabilirsin diye tahmin ediyorum.

@BERWAR @550519 merhaba, umarım iyi bir hafta geciriyorsunuz çocuklar. Aile ziyaretinde sadece biraz evi karıştırmak istedim ve bu gerçekten tuhaf, daha önce etkinleştirilmeyen bir Galaxy S5 buldum ve sanırım bu benim yıllar önce kaybolan doğum günü hediyem 🙂

Telefon şu an bir 32 Bit Android 6 ile çalışıyor ve içinde Snapdragon 801AC işlemcisi var. Xperia Z2 telefonumda 801AB olmasına rağmen çok daha seri ve güçlü, bu telefonu hayata döndürmek için nasıl bir yol izlemem gerekiyor? Ya da bunu gerçekten yapmalı mıyım bilmiyorum.

Bir Custom ROM bu telefon için hayat iksiri olabilir mi? Bunu nasıl yapabilirim bilmiyorum ama bildiklerinizi benimle paylaşırsanız size minnet duyarım.

Kötü Türkçe için özür dilerim, kendimi daha iyi ifade etmek için pratik yapıyorum.

Eki Görüntüle 1602883

Eki Görüntüle 1602869

Eki Görüntüle 1602867

Bence atmalısınız hocam.
Harika olacaktır.

Eğer İngilizcen varsa linkini verdiğim siteden "Show Instructions" diyerek Lineage'in kurulum adımlarına bakabilirsin: Install LineageOS on klte | LineageOS Wiki
Buradan da son sürümünü kurabilirsin: LineageOS Downloads
Gapps için de şu sisteden Gapps dosyasını yükleyip flashlayabilirsin (R sürümünü yüklemelisin): Downloads - NikGApps

Dipnot: Root olarak Magisk önerecektim ama düzgün çalışıp çalışmadığını bilmiyorum, yine de istersen linkini atabilir, nasıl yükleyebileceğini anlatabilirim.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı