AT7 Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 15 Mayıs 2014 Mesajlar 1.564 Makaleler 6 29 Temmuz 2016 #21 ismail266 dedi: evet yoğun kullandım linkteki ürün güvenilir mi fiyat olarak uygun mu bilginiz var mı Genişletmek için tıkla... Garantisi var mı? Linkteki orjinal batarya olması lazım fakat fiyatı pahalı ki S6 için sahte batarya alınmaz.
ismail266 dedi: evet yoğun kullandım linkteki ürün güvenilir mi fiyat olarak uygun mu bilginiz var mı Genişletmek için tıkla... Garantisi var mı? Linkteki orjinal batarya olması lazım fakat fiyatı pahalı ki S6 için sahte batarya alınmaz.
ismail266 Hectopat Katılım 28 Nisan 2016 Mesajlar 379 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2016 #22 garantisi var ama bildiğim kadarıyla batarya garantisi 1 yıl.benimki 1 yılı geçti.bataryayı alırsam nerede taktırabilirim yada samsung servisine mi vermek gerekir ?
garantisi var ama bildiğim kadarıyla batarya garantisi 1 yıl.benimki 1 yılı geçti.bataryayı alırsam nerede taktırabilirim yada samsung servisine mi vermek gerekir ?
Pusgurt Megapat Katılım 3 Şubat 2015 Mesajlar 604 Makaleler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2016 #23 Şarj cihazlarının 1 yıl garantisi oluyor benim bildiğim. Batarya'da 2 yıl garanti var. Telefonu samsung servisine verin eğer ki dediğiniz gibi bataryanın ömrü bitmişse yenisini takar verirler.
Şarj cihazlarının 1 yıl garantisi oluyor benim bildiğim. Batarya'da 2 yıl garanti var. Telefonu samsung servisine verin eğer ki dediğiniz gibi bataryanın ömrü bitmişse yenisini takar verirler.
H Huracan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Aralık 2015 Mesajlar 1.203 Makaleler 2 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2016 #24 Internetten batarya alarak riske girme. Götür servise onlar orijinal batarya takarlar. Güzelim telefonu berbat etme.
Internetten batarya alarak riske girme. Götür servise onlar orijinal batarya takarlar. Güzelim telefonu berbat etme.