Galaxy S6'da Isınma Sorunu Var mı?

emircanerzik

Hectopat
Daha fazla  
Galaxy S6 kullanan arkadaşlara bir sorum olucak. Telefonda ısınma sorunu var mı? Eski telefonumu (LG G3) sırf ısınma sorunu var diye sattım. Telefon çok ısınıyordu. Garantiye yolladık. Modelde bulunan bir sıkıntı diye yolladılar ve sattım. Açıkcası S6 da böyle bir sorun mevcut mu? Varsa almayacağım S6 kullanan arkadaşlar yazarsa çok sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet, var. Hemde fazlasıyla şarjdayken yanıyor telefon. Ayrıca sadece şarjdayken de değil iki saat kullanınca ısınmaya başlıyor. Ve size benden bir tavsive s6 ve S6 edge'yi almayın, ben S6 edge aldım bir hayır görmedim 3 ayda 3 kere arızalandı. Paranız cebinizde s6 alma isteği içinizde kalsın.

Ne önerirsiniz S6 yerine ve 2 saat dediğiniz değer gerçek 2 saatse bence değerler çok iyi LG G3 telefonum 1 dakka içinde ısıdan delirmeye başlıyordu neredeyse.

Yorumunuz için teşekkürler G4 almayı pek düşünmüyordum açıkçası G3'ü pek sevmedim o yüzden birazcık şüpheliyim sanırım 3310 ile idare edip yeni İphone modellerini bekleyeceğim.

Isınma sorunu diye bir sorun yok. Sorun @Silinen üye'nin bahsettiği gibi iletkenlikle alakalı bir durum. Note 3 cihazında da bu şekilde şarjda ısınma gibi şeyler mevcut. Bunlar normal şeyler... Birkaç uygulama açınca bile hissettiriyor sıcaklığı fakat performansı için vazgeçilemez bir şey. Size tavsiyem kafaya takmadan direk alın. Bunlar normal şeyler.

Normal bir şey değil boş yere yazmadım o kadar. Ekranda sararmalar olmaya başladı. Neredeyse el yakıyor telefon.

Samsung parasının hakkını vermiyor. Samsung seçme. İlk aylarda performans varken daha sonra birçok sorun oluşuyor. Özellikle de pille ilgili. Kenardaki kaplamalar soyuluyor, görsel olarak da baya fark ediyor.

Samsung parasının hakkını vermiyor. Samsung seçme. İlk aylarda performans varken daha sonra birçok sorun oluşuyor. Özellikle de pille ilgili. Kenardaki kaplamalar soyuluyor, görsel olarak da baya fark ediyor.
Yok artık dostum. Kenarlar soyuluyor ne demek? Adamlar boşuna mı metale geçtiler? Ayrıca aldığınız bir şeyin performansının ilk günkü gibi olmasını da beklemeyin lütfen. Çünkü zamanla dışı da içi de eskir telefonun, yıpranır. Yazılım için aynı şeyi düşünmüyorum ama, o konuda haklısınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…