Galaxy S6'da Isınma Sorunu Var mı?

Samsung parasının hakkını vermiyor. Samsung'a seçme. İlk aylarda performans varken daha sonra birçok sorun oluşuyor. Özelliklede pille ilgili. Kenardaki kaplamalar soyuluyor, görsel olarak da baya fark ediyor.

Ya ne demezsin! Ben S5 alırken de bu tür sallamalar vardı, hâlâ daha devam ediyor. Bana çerçeve sökülüyor, kopuyor gibi uçuk kaçık şeyler bile söyleyenler olmuştu. 14 ay oluyor telefon ilk aldığım gibi duruyor. Üstelik S6 kadar kaliteli de değil kasası. Yalan yanlış karalamalar yapmayın. Isınma sorunu ise S6'da yok. Ram sorunu ise 5.1.1 ile giderildi. Başka sorunu da yok bildiğim kadarıyla.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende Samsung telefon, tablet var. Bizzat yaşadığım sorunlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bazıları RAM sorununun devam ettiğini söyledi bana. Isınma sorunu diye bir şey yok. Kasanın malzemesinden ötürü bir ısı dağıtımı söz konusu sadece.

Bende Samsung telefon, tablet var. Bizzat yaşadığım sorunlar.
Dostum sırf sen yaşadın diye herkeste olacak diye bir şey yok. Ayrıca markanın kullanmadığın bir ürününü karalama hakkın da yok.

Metalin kenarları çizik çizik oluyor, plastik baya yıpranıyor, pili 1 yılda çöp oluyor, şarj aletinin girişini iyi yapmamışlar kopuyor, 4 ay önce fransa'da başlayan tab s 10.5 güncellemesi Türkiye'de hala yok.
Bunu söyleyen birsürü insan var.

Arkadaşların dediği gibi kasasından dolayı ısı biraz daha fazla hissediliyor diğer telefonlara nazaran. Şarj olurken %90 civarına kadar biraz ısınma var ama yine de çok fazla değil. Bunun sebebi büyük ihtimalle telefona hızlı şarj olması için yüksek voltaj verilmesi. Bunun da çözümünü bulmuşlar, %90'dan sonra, öncesine göre daha yavaş şarj oluyor. %100 olduğunda ise telefon soğumuş oluyor zaten aradaki %10'luk şarjda.

Bir kaç kişi al demiş bir kaç kişi alma demiş başka alternatif var mı? Samsung baya performanslı en iyi telefon hatta pilide iyi götürüyor ekran parlaklığını yarıya kadar kısarım oyun oynamadığım zaman güç tasarufu modunu açarım. Diğer sitelerden baktımlarıma görede 4 saat pil gidiyormuş bu baya iyi LG G3'e pil dayandıramıyorduk en fazla 1,5 saat dayanıyordu kendisi. Piyasada başka alternatif var mı? Yazarsanız çok teşekürler.

Oyun oynadığın zaman da açabilirsin aslında Güç tasarrufunu. Zira çok fazla performans düşüşü söz konusu değil. Real Racing 3'ü rahatlıkla oynayabiliyorum Güç tasarrufu modunda.

Zenfone 2 alip sonra baska bir telefona gecebilirsin. Yeni iPhone'lar gibi. G4 bence guzel bir telefon. Sorunu var midir bilemeyecegim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…