Galaxy S7 bir anda kapandı

sungkang

Decapat
S7 telefonum bir anda kapandı. Bir sorunu yoktu birkaç tamirciye götürdük ama bakmadılar olmaz dediler. Geçtiler şarja takınca bir anlık titreme oluyor kapatıp açınca bir açıldığını hissediyorsun. Sorunu bilen var mı?

Benim eski S5 de arada kurcalarken aniden kapanabiliyor. Benimkinin sorun pilden, %90ken kapanıyor 15 oluyor falan. Kafayı yiyip kendi kendine açılıp kapanmaya falan başlıyor. Biraz kapatıp dinlendiriyorum sonra şarjını doldurup açıyorum toparlıyor. Ama dediğim gibi benim sorun pilden, sende başka bir durum olabilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran ile ilgili olabilir. Ekranda kırık var mı ya da hasar oldu mu ekrana.

Ekran taş gibi usta senden benden sağlam dert etme.
Anakart ile sorun olabilir. Galaxy J7 kolay kolay bozulmaz. Çıktığından beri kullanırım hiç kırığı mırığı olmadı. Telefoncu bile reddediyor ise sıkıntı büyük.

Anakart ile sorun olabilir. Galaxy J7 kolay kolay bozulmaz. Çıktığından beri kullanırım hiç kırığı mırığı olmadı. Telefoncu bile reddediyor ise sıkıntı büyük.

J7 değil S7.

Tek bir yere bağlı kalmayın birden farklı yere sorun soruşturun. Birden çok nedeni olabilir. Pil, anakart, ekran gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…