N NekoFan^^ Ziyaretçi 21 Mart 2017 #1 Samsung galaxy s7 edge kullanıyorum. Ve kısayol ile telefonumun anında kapanmasını istiyorum, rootsuz bu mümkün müdür? Son düzenleyen: Moderatör: 21 Mart 2017
Samsung galaxy s7 edge kullanıyorum. Ve kısayol ile telefonumun anında kapanmasını istiyorum, rootsuz bu mümkün müdür?
MrClutchh Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 10 Mayıs 2013 Mesajlar 1.723 Makaleler 2 Çözümler 3 22 Mart 2017 #2 Zaten bir saniyelik işlem, akıllarda bir soru "Neden?".
N NekoFan^^ Ziyaretçi 22 Mart 2017 #3 MrClutchh dedi: Zaten bir saniyelik işlem, akıllarda bir soru "Neden?". Genişletmek için tıkla... Ee doğru... Samsung level pro anc kullanicisiyim kisayol atanabiliyor uygulamalara okulda arama yapıldığı sırada telefonumu cantaya fln egilmeden belli etmeden kapatmak istiyorum kullakliktaki kisayol ile... nasil mantikli mi?
MrClutchh dedi: Zaten bir saniyelik işlem, akıllarda bir soru "Neden?". Genişletmek için tıkla... Ee doğru... Samsung level pro anc kullanicisiyim kisayol atanabiliyor uygulamalara okulda arama yapıldığı sırada telefonumu cantaya fln egilmeden belli etmeden kapatmak istiyorum kullakliktaki kisayol ile... nasil mantikli mi?