Berat ÇĞLAR Hectopat Katılım 9 Ocak 2017 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2017 #1 Merhabalar 03.03.2017 tarihinde almış olduğum G935F cihazım ilk haftadan pembe çizgi sorunu oluştu KVK garantiye gönderdim sizce ne derler? İlk kez Samsung kullanan birisi olarak bu çok üzücü. NOT: Jelatinleri vs. her şey mevcut. Son düzenleyen: Moderatör: 8 Mart 2017
Merhabalar 03.03.2017 tarihinde almış olduğum G935F cihazım ilk haftadan pembe çizgi sorunu oluştu KVK garantiye gönderdim sizce ne derler? İlk kez Samsung kullanan birisi olarak bu çok üzücü. NOT: Jelatinleri vs. her şey mevcut.
BERWAR Yottapat! Sosyal Tayfı Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Eylül 2015 Mesajlar 49.952 Makaleler 13 Çözümler 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2017 #2 Değişim yaparlar diye düşünüyorum, çünkü bu bir kullanıcı hatası değil.
Berat ÇĞLAR Hectopat Katılım 9 Ocak 2017 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2017 #3 KVK aradı ve renk seçeneği sordu.Yani sorun halledildi herkese teşekkür. Mavi tercih ettim sizce nasıl? NOT:önceki black onyx
KVK aradı ve renk seçeneği sordu.Yani sorun halledildi herkese teşekkür. Mavi tercih ettim sizce nasıl? NOT:önceki black onyx
BERWAR Yottapat! Sosyal Tayfı Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Eylül 2015 Mesajlar 49.952 Makaleler 13 Çözümler 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2017 #4 Mavi almak istiyorsan senin tercihin, siyah bana daha hoş geliyor. KVK direk değişim yaptı değil mi, herhangi bir para falan talep etmedi değil mi?
Mavi almak istiyorsan senin tercihin, siyah bana daha hoş geliyor. KVK direk değişim yaptı değil mi, herhangi bir para falan talep etmedi değil mi?
Berat ÇĞLAR Hectopat Katılım 9 Ocak 2017 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2017 #5 Hayır talep etmediler