Galaxy S7 Edge vs iPhone 6s

Nadrosima

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. 3000 TL civarı bir bütcem var. Bu fiyatlara 2 telefon arasında kararsız kaldım. Galaxy S7 Edge mi, iPhone 6s mi ?

Telefonu daha çok sosyal medya, kamera, oyun gibi yerlerde kullanacağım. Pil ömrü de benim için çok önemli.

Eğer Galaxy S7 Edge ise neden S7 edge ? Eğer 6s ise neden 6s ? Açıklarsanız sevinirim. Bir de bu iki telefon ilerleyen dönemlerde ucuzlar mı ? Teşekkürler.

Pil ömrü de benim için çok önemli.
iPhone tarafı seni bu konuda üzer. Onun dışında S7 Edge kamerası ve diğer özellikleriyle daha iyi bir tercih olacaktır.

S7 Edge + ile ancak iphone 6s + bir yere kadar yarışabilir. Şu an piyasadaki en iyi telefon S7 Edge Plus'tır. Avrupa'da da gelmiş geçmiş en iyi telefon seçilmiştir kendileri.

S7 Edge + ile ancak iphone 6s + bir yere kadar yarışabilir. Şu an piyasadaki en iyi telefon S7 Edge Plus'tır. Avrupa'da da gelmiş geçmiş en iyi telefon seçilmiştir kendileri.
Katılıyorum iphone 6s Plus ile kıyaslanması lazım. Tabi o zaman da fiyat haddini aşıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…