Arkadaşlar selam, not tutmak/ders çalışmak amaçlı bir tablet arıyorum. S6 Lite ve S7 FE arasında kaldım.
Fiyat farkını görmezden gelerek konuşursak eğer sizce hangisi daha iyi ve kullanışlı bir tablet?
Aslında S7 FE almaya kararlıydım ama 12.4 inç ekranı beni düşündürüyor. Çok büyük ve kullanışı zor olur diyen de var not alması daha zevkli diyen de var.
(Ayrıca 64 GB kapasite tablet için yeterli mi?)
Arkadaşlar selam, not tutmak/ders çalışmak amaçlı bir tablet arıyorum. S6 Lite ve S7 FE arasında kaldım.
Fiyat farkını görmezden gelerek konuşursak eğer sizce hangisi daha iyi ve kullanışlı bir tablet?
Aslında S7 FE almaya kararlıydım ama 12.4 inç ekranı beni düşündürüyor. Çok büyük ve kullanışı zor olur diyen de var not alması daha zevkli diyen de var.
(Ayrıca 64 GB kapasite tablet için yeterli mi?)
S7 FE kullanıyorum, hücresel olmayan model. Aldığıma çok pişmanım. 7000'e almıştım geçen sene fakat iPad 9. nesil de buna yakın bir fiyattı. Tablet aşırı donuyor. Sıfırlıyorum, 5 dakika sonra yine donuyor (animasyonlardan bahsediyorum, aşırı bir donma var, hafif değil). Uygulamadan çıkıyorum, anında kapanıyor (Instagram, Facebook vs. bile). Çok pişmanım aldığıma, ben önermiyorum.
Garanti var fakat garantiye yollayınca bir şeylerin düzeleceğini sanmıyorum. Bu bir de iyi hali, Android 12 zamanında daha da kötüydü. Yanlış anlaşılmasın, not almak için kullanırken bile tableti ikiye ayırmak istiyorum.S7 FE öneririm.
Bütçe varsa en düşük 128 GB depolama öneririm. (S7 FE'nin zaten 128 GB modeli yok varsa da eski sürümü var.)
Garantisi varsa garantiye gönderin, sorun çözülmezse Custom ROM atın en iyisi.
Hadi ya kötüymüş. Aslında araştırma yaparken böyle şikayetlere denk gelmedim, acaba tabletinizde üretim hatası olmuş olabilir mi?S7 FE kullanıyorum, hücresel olmayan model. Aldığıma çok pişmanım. 7000'e almıştım geçen sene fakat iPad 9. Nesil de buna yakın bir fiyattı. Tablet aşırı donuyor. Sıfırlıyorum, 5 dakika sonra yine donuyor (animasyonlardan bahsediyorum, aşırı bir donma var, hafif değil). Uygulamadan çıkıyorum, anında kapanıyor (Instagram, Facebook vs. bile). Çok pişmanım aldığıma, ben önermiyorum.
Hadi ya kötüymüş. Aslında araştırma yaparken böyle şikayetlere denk gelmedim, acaba tabletinizde üretim hatası olmuş olabilir mi?
S7 FE öneririm.
Bütçe varsa en düşük 128 GB depolama öneririm. (S7 FE'nin zaten 128 GB modeli yok varsa da eski sürümü var.)
Garantisi varsa garantiye gönderin, sorun çözülmezse Custom ROM atın en iyisi.
Bence boyutu iyi tabletin de, donuyor. Tabii elinde tutarak kullanacak isen ayrı.Aslında S9FE ile S7FE arasında aşırı fark yokmuş ve boyutu 10.9 inç, iyice kararsız kaldım. Beni S6 lite alırsam şuan alabilirim ama diğer tabletler için 2 ay beklemem gerekecek öyle bir durum da var. Önce bir Mediamarkt'a falan gidip boyutlarını karşılaştırabilirim belki.
Hadi ya kötüymüş. Aslında araştırma yaparken böyle şikayetlere denk gelmedim, acaba tabletinizde üretim hatası olmuş olabilir mi?