LOTR Manyağı Hectopat Katılım 6 Ağustos 2021 Mesajlar 3.358 Çözümler 62 Yer Diyarbakır 3 Ağustos 2022 #11 BERWAR dedi: Bataryasında anormallik göremiyorum. Isı değerleri ne seviyelerde? Genişletmek için tıkla... Derece olarak bilemiyorum hocam ölçmedim Ölçecek bir aletim de yok.
BERWAR dedi: Bataryasında anormallik göremiyorum. Isı değerleri ne seviyelerde? Genişletmek için tıkla... Derece olarak bilemiyorum hocam ölçmedim Ölçecek bir aletim de yok.
BERWAR Yottapat! Sosyal Tayfı Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Eylül 2015 Mesajlar 49.761 Makaleler 13 Çözümler 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2022 #12 Uygulamadan bak. CPU Z, AIDA 64, CPU Monitor gibi uygulamalardan bakabilirsin.
LOTR Manyağı Hectopat Katılım 6 Ağustos 2021 Mesajlar 3.358 Çözümler 62 Yer Diyarbakır 3 Ağustos 2022 #13 BERWAR dedi: Uygulamadan bak. CPU Z, AIDA 64, CPU Monitor gibi uygulamalardan bakabilirsin. Genişletmek için tıkla... Peki hocam, telefonu eşim kullanıyor. Akşam dediğinizi yapıp sonuçları paylaşırım.
BERWAR dedi: Uygulamadan bak. CPU Z, AIDA 64, CPU Monitor gibi uygulamalardan bakabilirsin. Genişletmek için tıkla... Peki hocam, telefonu eşim kullanıyor. Akşam dediğinizi yapıp sonuçları paylaşırım.
B Batuhan055659 Hectopat Katılım 11 Ekim 2021 Mesajlar 98 Daha fazla Cinsiyet Diğer 3 Ağustos 2022 #14 Batuhan055659 dedi: Batarya ölmüş en kısa zamanda değiştir internete woyax Samsung Galaxy S8 batarya yaz en iyi bataryalardan biri. Genişletmek için tıkla... Bende de S8 vardı oda ısiniyordu bataryasını değiştirince sorunum düzelmişti ondan biliyorum 1 sene önce.
Batuhan055659 dedi: Batarya ölmüş en kısa zamanda değiştir internete woyax Samsung Galaxy S8 batarya yaz en iyi bataryalardan biri. Genişletmek için tıkla... Bende de S8 vardı oda ısiniyordu bataryasını değiştirince sorunum düzelmişti ondan biliyorum 1 sene önce.
LOTR Manyağı Hectopat Katılım 6 Ağustos 2021 Mesajlar 3.358 Çözümler 62 Yer Diyarbakır 3 Ağustos 2022 #15 Batuhan055659 dedi: Bende de S8 vardı oda ısınıyordu bataryasını değiştirince sorunum düzelmişti ondan biliyorum 1 sene önce. Genişletmek için tıkla... Değişim yaptıktan sonra şarjı kaç gün gidiyordu hocam? Fark var mıydı?
Batuhan055659 dedi: Bende de S8 vardı oda ısınıyordu bataryasını değiştirince sorunum düzelmişti ondan biliyorum 1 sene önce. Genişletmek için tıkla... Değişim yaptıktan sonra şarjı kaç gün gidiyordu hocam? Fark var mıydı?