Galaxy S8 Plus vs iPhone 7

Makaleler
7
Daha fazla  
3500 TL civarlarında bir telefon bakıyorum. En iyi 2 seçenek S8+ ve iPhone 7 gibi geldi. Sizce bu iki telefondan hangisi daha iyidir? Farklı öneriler varsa alabilirim.

Not: Pocophone F1 düşünmüyorum çünkü kasa sağlamlığı ve kamera önemli.

Son düzenleyen: Moderatör:
Android kullanan biri olarak S8+ diyorum.

iPhone 7 kullanıyorum kamera olarak memnunum açıkçası. Fakat S8+ modelini arkadaştan baktım gayet güzel bir cihaz ve kamerası güzel. Fakat iPhone'ların özellikle gece çekimi çok kötü. IOS stabilitesi bir artı bence. Android cihazlarda sevmediğim özellik ise ilk alındığında çok başarılı ama kısa zaman içinde performans ve kalite olarak sanki düşüş gösteriyor gibi. Çok hızlı ucuzluyorlar bir de

S8 in rakibi iphone 8 olduğunu düşünüyorum. Iphone 7 geri kalmış gibi görünüyor. S8 kullanıcısıyım tasarım kamera olarak çok şık bir telefon seni üzüleceğini sanmıyorum. Gece çekimi muazzam.

Kamera konusunda hangi telefon daha iyidir?
Arkadaşlar karşılaştırmayı fiyat bazında yaptığım için bu iki telefonu seçtim.

Kamera konusunda hangi telefon daha iyidir?
YouTube'da bir kaç video var bununla ilgili belki ilginizi çeker.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Yakin telefonlar daha iyidir diye bir sey soylenmesi mumkun degil, ikisi arasinda ozellikler bakimindan farklar var senin hangi ozellige onem veriyorsan onu tercih edeceksin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…