Galaxy S8 Şebeke Müsait Değil Sorunu

mustafarslan

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhabalar. Ben Samsung Galaxy S8 cihazı aldım. Telefon arada sırada şebeke müsait değil diyor. Bunun nedeni sizce nelerdir? Korkulacak bir durum var mıdır? Hattım Turkcell. Iphone 5S kullanırken de mesaj attıktan sonra internetini kendiliğinden kesiyordu. Acaba sorun sim kartında mıdır yoksa telefonun donanımından dolayı mıdır?

Cihazın yazılım güncellemesi geldiğinde güncelleyin. Halen durum aynı ise SIM kart ile ilgili olabilir. Nitekim benzer bir sorunsalla ben de karşılaşmıştım. Yedek SIM kart çıkarttırıp ona geçtiğimde durum düzelmişti.
Tamam teşekkür ederim. Telefonum şuan güncel durumda. Yedek sim kart çıkarttırmayı deneyeceğim. Sorun hala devam ederse geri yollamayı planlıyorum.

Note 4'te gece 12'de yemek siparişi verirken aynı durumu yaşadım, ertesi gün kendi kendine düzelmişti. Biraz beklemenizi öneririm.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı