Galaxy S8 Stabil Batarya Kullanımı Nasıl Olmalı?

Schwindlerch

Kilopat
Bugün Galaxy S8 aldım. Bataryanın zayıflamamalı için ne yapmam lazım, nelere dikkat etmeliyim?

Malesef zaman geçtikçe tam kapasite çalışmamaya başlayacaktır fakat ne kadar düzgün kullanırsan o kadar uzun ömürlü olur. Şarjı tam bitmeden doldur tam doluğunda bekletmeden çıkart.Ayarlarda haftada 1 kere mi ne otomatik restart var onu açık bırak geçe bir kere baştan başlasın.

Hayırlı olsun bende bugün s8'imi sattım. Bataryaya gelince ben sarjın kompe bitmesini beklemiyordum ama %20 nin altına inmeden sarja takıp ful olunca çıkarıyordum. Arkadaşımdada var oda sürekli şarjda filan kullanıo takar takar çıkarır hep önemsemez ama aramızda hiç fark olmuyodu aynı gidiyodu. Bende fazla önemsememeye başlamıştım son zamanlarda hiçbir fark olmadı. Yani demem o ki istediğiniz gibi kullanın zaten garantisi uzun süre varsa sıkıntı olursa götürün servise değişiyorlar.

Arkadaşlar ben gece telefonu şarjda bırakırken telefonu kapatıyorum bunda herhangi bir sakınca var mıdır ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…