fryzen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2017 Mesajlar 5.888 Makaleler 24 Çözümler 3 13 Eylül 2017 #11 Alpi350 dedi: S8 ile A7 bir değil. Orta sekment cihazı olan A5 ile aynı 1.6 GHz Exynos işlemciyi kullanıyor A7 S8 üzerine söylenecek söz yok. Bütçe yetiyorsa kesinlikle alınmalı. Ben, bütçe eğer S8 için zorlanıyor ise S7 Edge alımını daha mantıklı buluyorum. Genişletmek için tıkla... A7 güncellik içindi, evet orada biraz yanlış yaptım. S7 iyi bir telefon ama, bizzat kullanıyorum sorularınızı sorabilirsiniz.
Alpi350 dedi: S8 ile A7 bir değil. Orta sekment cihazı olan A5 ile aynı 1.6 GHz Exynos işlemciyi kullanıyor A7 S8 üzerine söylenecek söz yok. Bütçe yetiyorsa kesinlikle alınmalı. Ben, bütçe eğer S8 için zorlanıyor ise S7 Edge alımını daha mantıklı buluyorum. Genişletmek için tıkla... A7 güncellik içindi, evet orada biraz yanlış yaptım. S7 iyi bir telefon ama, bizzat kullanıyorum sorularınızı sorabilirsiniz.
Cafer Kaşan Keşan Hectopat Katılım 5 Aralık 2016 Mesajlar 254 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Eylül 2017 #12 Bir İPhone 7 kullanıcısı olarak söylüyorum. Samsung S8 ve S8+ mühteşem telefonlar hiç düşünmeden ala bilirsin.
Bir İPhone 7 kullanıcısı olarak söylüyorum. Samsung S8 ve S8+ mühteşem telefonlar hiç düşünmeden ala bilirsin.