YilmaZ08 Hectopat Katılım 27 Şubat 2020 Mesajlar 120 Yer İstanbul 22 Haziran 2021 #1 Merhaba, kullandığım Samsung Galaxy S9+ telefonumda SIM kart çalışmıyor. Kartı okuyor ama sadece acil durum aramaları yazıyor. Birini aramak istediğimde ağda kayıtlı değil uyarısını alıyorum.
Merhaba, kullandığım Samsung Galaxy S9+ telefonumda SIM kart çalışmıyor. Kartı okuyor ama sadece acil durum aramaları yazıyor. Birini aramak istediğimde ağda kayıtlı değil uyarısını alıyorum.
Y Ybee Hectopat Katılım 17 Ekim 2020 Mesajlar 112 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2021 #21 YilmaZ08 dedi: ROM'u ben atmadım bu telefonu aldığımda IMEI'si çalınmıştı ben de eski telefonumun IMEI'sini atmıştım. Genişletmek için tıkla... Hangi program ile attın? Artı 0 Eksi
YilmaZ08 dedi: ROM'u ben atmadım bu telefonu aldığımda IMEI'si çalınmıştı ben de eski telefonumun IMEI'sini atmıştım. Genişletmek için tıkla... Hangi program ile attın?
Averasia Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Eylül 2018 Mesajlar 1.785 Çözümler 19 Yer BMW Munich, Frankfurter 22 Haziran 2021 #22 YilmaZ08 dedi: ROM'u ben atmadım bu telefonu aldığımda IMEI'si çalınmıştı ben de eski telefonumun IMEI'sini atmıştım. Genişletmek için tıkla... Sorununuz çözüldü işte hocam. Peki meraktan soruyorum da neden IMEI'si çalınmış bir cihaz aldınız? Artı 0 Eksi
YilmaZ08 dedi: ROM'u ben atmadım bu telefonu aldığımda IMEI'si çalınmıştı ben de eski telefonumun IMEI'sini atmıştım. Genişletmek için tıkla... Sorununuz çözüldü işte hocam. Peki meraktan soruyorum da neden IMEI'si çalınmış bir cihaz aldınız?
Y Ybee Hectopat Katılım 17 Ekim 2020 Mesajlar 112 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2021 #23 J7 ROM işleminden sonra IMEI status NG oldu Yardımcı olabilir. Ayrıca yaptığınız işlem yasa dışı. Artı 0 Eksi