B burakxyz Megapat Katılım 11 Eylül 2016 Mesajlar 449 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mart 2020 #1 Merhabalar. Telefonumdan Wi-Fi bağlantısını alıp USB kablosuyla bilgisayara vermek istiyorum. Bu özelliği nasıl açabilirim?
Merhabalar. Telefonumdan Wi-Fi bağlantısını alıp USB kablosuyla bilgisayara vermek istiyorum. Bu özelliği nasıl açabilirim?
MR-2 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Temmuz 2017 Mesajlar 1.825 Çözümler 14 Yer Gensokyo Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mart 2020 #2 USB ile bağlandıktan sonra ayarlardan USB Tethering'i açın. Genelde Taşınılabilir Hotspot menüsünün yakınında olur.
USB ile bağlandıktan sonra ayarlardan USB Tethering'i açın. Genelde Taşınılabilir Hotspot menüsünün yakınında olur.
Mithat Berhan Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 26.346 Makaleler 42 Çözümler 276 26 Mart 2020 #3 Kabloyu bağlandıktan sonra bağlantı seçenekleri kısmından USB Tethering ya da USB üzerinden internet paylaşımı olarak seçin.
Kabloyu bağlandıktan sonra bağlantı seçenekleri kısmından USB Tethering ya da USB üzerinden internet paylaşımı olarak seçin.
K KadirGN Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 1 Kasım 2014 Mesajlar 4.483 Makaleler 4 Çözümler 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mart 2020 #4 Geliştirici seçeneklerinde USB modunu internet paylaşımı olarak değiştirebiliyorsunuz ama nasıl çalıştığını tam olarak bilmiyorum.
Geliştirici seçeneklerinde USB modunu internet paylaşımı olarak değiştirebiliyorsunuz ama nasıl çalıştığını tam olarak bilmiyorum.