Galaxy Store %90'a Varan İndirim

ytwitchan

Hectopat
Merhaba,

Galaxy Store üzerinde %90'a varan kupon mevcut. Galaxy Store giriş yaptıktan sonra sağ üst köşedeki hediye kutusu simgesinde gerekli alana ulaşabilirsiniz. Kampanyadan faydalanmak için oyunun Galaxy Store üzerinden kurulu olması gerekiyor.

Kupon 3 adımdan oluşuyor:

• İlk kullanımda 80₺ indirim veriyor
  • İkinci kullanımda 250₺'ye kadar %30 indirim veriyor
  • Üçüncü kullanımda 500₺'ye kadar %90 indirim veriyor

Kampanya Bitiş Tarihi: 26.11.2023
Kupon stoklarla sınırlı ve şu anda konuyu oluştururken 14771 adet kaldığını belirtmek isterim. Ayrıca kampanyaya katılmak için Galaxy Store destekleyen herhangi bir Samsung cihaza sahip olmak gerekiyor. Kupon tek cihaz için geçerli diye biliyorum, bu yüzden başka bir cihaz üzerinden oyun hesaplarınıza tekrar alım yapabilirsiniz. Farklı iki telefon ile hesabıma 2 aylık fiyatına 6 aylık üyelik aldım.

Ayrıca Etkinlikle alanında 30₺ bir kupon var onu da kullanabilirsiniz. Onunla da bedavaya bir içerik aldım.

Yanlış anlaşılma olmaması adına eklemek istiyorum, %30 ve %90 indirimlerde maksimum %30 için 250₺, %90 için 500₺ veriyor. Yani 700₺'lik ürünü %90 indirim ile 200₺'ye alabilirsiniz ki ben 650₺'lik ürünü 150₺'ye aldım.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…