Çözüldü Galaxy Store'de İninal kart eklenemiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Hüseyin kenan

Centipat
ininal Kart'ımı Galaxy Store'ye kaydedemiyorum. Muhtemel dolandırıcılık falan diyor. Bazen kaydedilemedi diyor daha önceden alışveriş yapmıştım. Sorunu nasıl cozerim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
ininal'in resmî açıklaması aşağıda.

"Değerli Kullanıcılarımız, ininal kart ile diğer banka poslarından yapılan alışverişler ve ATM'lerde yapılan işlemlerde; ininal uygulaması üzerinden FAST, KOLAS ve Ödeme İste işlemlerinde geçici bir süreliğine hizmet veremiyoruz. Kullanıcı deneyiminizi daha güvenli ve verimli hale getirmek adına çalışmalarımızı titizlikle sürdürüyoruz.

İşlemlerin yeniden aktif hale gelmesiyle ilgili sizleri en kısa sürede bilgilendireceğiz. Güncellemeler için resmi kanallarımızı takip etmeye devam edebilirsiniz.

Anlayışınız için teşekkür ederiz."
ininal'in resmî açıklaması aşağıda.

"Değerli Kullanıcılarımız, ininal kart ile diğer banka poslarından yapılan alışverişler ve ATM'lerde yapılan işlemlerde; ininal uygulaması üzerinden FAST, KOLAS ve Ödeme İste işlemlerinde geçici bir süreliğine hizmet veremiyoruz. Kullanıcı deneyiminizi daha güvenli ve verimli hale getirmek adına çalışmalarımızı titizlikle sürdürüyoruz.

İşlemlerin yeniden aktif hale gelmesiyle ilgili sizleri en kısa sürede bilgilendireceğiz. Güncellemeler için resmi kanallarımızı takip etmeye devam edebilirsiniz.

Anlayışınız için teşekkür ederiz."

Son düzenleme:
Çözüm
ininal Kart'ımı Galaxy Store'ye kaydedemiyorum. Muhtemel dolandırıcılık falan diyor. Bazen kaydedilemedi diyor daha önceden alışveriş yapmıştım. Sorunu nasıl cozerim?

20-24 Ocakda ön ödemeli kartlara internet uzeri alışveriş kart kisitlamasi gelmişti Papara ininal hadi Tosla vb. Kartlara doğrulama içinde 18 yaşında olmanız gerekiyor eğer dogrulanmamis hesaba sahipseniz veya dogruladiysaniz ama yaşınız 18 yaş altiysa internetten alışveriş yapamazsınız kartı ekleyemezsinizde fiziksel alışveriş yapabilirsiniz sadece size tavsiyem ailenle git banka şubesine sana kart çıkarsınlar

20-24 Ocakda ön ödemeli kartlara internet uzeri alışveriş kart kisitlamasi gelmişti Papara ininal hadi Tosla vb. kartlara doğrulama içinde 18 yaşında olmanız gerekiyor eğer dogrulanmamis hesaba sahipseniz veya dogruladiysaniz ama yaşınız 18 yaş altiysa internetten alışveriş yapamazsınız kartı ekleyemezsinizde fiziksel alışveriş yapabilirsiniz sadece size tavsiyem ailenle git banka şubesine sana kart çıkarsınlar.

Ama hep yapıyordum kartta annemin üstüne daha 1 hafta önce aldim.

Ama hep yapıyordum kartta annemin üstüne daha 1 hafta önce aldim.

Dediğim özellik ininala daha gelmemiş o zaman 😀 hadi kartada gelmemişti hemen bir süre sonra geldi yani ileriki zamanlarda ininalada gelir kısıtlama ininalı falan boş ver en iyisi ailenle konuş sana banka kartı çıkarsınlar.

Açıklamayı yukarıda yaptım, ininal kaynaklı bir sorun hocam. Geçici olduğunu belirtmişler. Telefondan uygulamalarına girdiğinde sen de aynı yazıyla karşılacaksın.

Bu özellik ininalin hatası olsa bile ileriki kısıtlamayla birlikte hiçbir şey yapamayacak.

Bu özellik ininalin hatası olsa bile ileriki kısıtlamayla birlikte hiçbir şey yapamayacak.
  • ininal'in resmî kaynakları haricinde burada yorum yapmam. Çünkü arkadaş şuanda neden alışveriş yapılamadığını sormuş, şuanda yaşanan sorun ile alakalı da resmî kaynaklarında açıklama yapmışlar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı