Merhaba. Birkaç hafta önce cihazımı root'ladım. Dün ise bir arkadaşım bana 'Freedom' diye bir uygulamanın olduğunu ve bu uygulama ile çeşitli oyunlarda hile yapılabildiğini söyledi. Her ne kadar benim hileyle işim olmaz desemde oyunlarda sınırsız paranın nasıl olacağını merak ettim ve bu uygulamayı yükledim. Birkaç oyunda çalışıyor mu diye test ettim ve gerçekten çalıştı. Birkaç saat sonra Google Play'e girmeye çalıştığımda 'bağlantı yok' hatası almaya başladım. Bende belki sorun çözülür diye bir umutla hesabımı kaldırıp tekrar eklemeye çalıştım ve tekrar eklemeye çalıştığımda şu hatayı aldım;
Google hesabı ekleyemediğim için Google Play'e giremiyorum, Youtube'da abone olduğum kanalları göremiyorum. Lütfen yardımcı olun arkadaşlar.
Sorularım;
Ben internete Wi-Fi üzerinden bağlanıyorum. Bağlı olduğum ağın ip'sine ban atmış olabilirler mi?
@MF @Recep Baltaş

Google hesabı ekleyemediğim için Google Play'e giremiyorum, Youtube'da abone olduğum kanalları göremiyorum. Lütfen yardımcı olun arkadaşlar.
Sorularım;
Ben internete Wi-Fi üzerinden bağlanıyorum. Bağlı olduğum ağın ip'sine ban atmış olabilirler mi?
@MF @Recep Baltaş
Son düzenleme: