Custom ROM Recovery Galaxy Tab 3 Lite ROM atma

Daha fazla  
Sistem Özellikleri
GTX1650 TUF

RYZEN 5 3500

16GB RAM 3200 MHz

A320M-K
Elimde Samsung Galaxy Tab 3 Lite model bir tablet var. Android sürümüm 4.4.4(KitKat) anlaşılacağı gibi bu Android sürümü ile yapabileceklerim çok sınırlı. Bu yüzden ROM atmaya karar verdim daha önce bilgisayar ile yapmıştım ama şimdi bilgisayar yok. Bilgisayarsız ROM atmak için TWRP'ye ihtiyacım var. Bunu 2 yolla yapabilirim. Birincisi cihaza root atıp orijinal TWRP uygulamasıyla TWRP kurmak. Diğeri ise bugjager isimli programla TWRP yüklemek. İlk yöntemle root yüklemek için kingroot kingoroot gibi programlar denedim (bu programların zararlı yazılım taşıyabileceğini biliyorum sadece şansımı denedim.). Diğer yolla bugjager isimli uygulamayı indirip cihazları OTG kablosuyla bağladım TWRP flashlamaya çalıştım. Galiba bir şeyi yanlış yaptığımdan başarısız oldum. Daha sonra telefonları OTG ile bağladığımda birbirlerini okumadılar sadece şarj işlemi gerçekleşti. Şimdi ise ne yapacağımı bilemiyorum anlayan kişiler varsa yardımcı olabilirler mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bugjaeger ile olmaz. Cihazda fastboot yok. Android surumu 4.4.4 dediniz, bu durumda kingroot ile root atıp flashify ile twrp yi flashlayacaksınız. KingRoot u kurun ardından Flashify ve cihazınıza uygun TWRP dosyasını indirin. KingRoot ile cihazı rootlayın (android surumu düşük olduğu için başarı ile rootlanacak) ardından Flashify indirin, yukleyin ve açın. Sonra root yetkileri verip Flash TWRP yazana basın ardından Locate from storage gibi bir seçenek olacak ona basın ve cihazınıza indirdiğiniz TWRP dosyasını seçin ardından işlemin bitmesini bekleyin. Bitince reboot to recovery yazana basın.

DIP NOT: Hiçbir sorumluluk kabul etmem ayrıca indirdiğiniz TWRP .tar değil .img olması gerekiyor.

Yapamadım ve resimli anlatır mısınız derseniz gidin bir internet kafeye sonra bu rehberi uygulayın : Rehber

Kingroot ile root atamadım.Başka program ile halledebilir miyiz?

Hocam yaptınız mı? Bende de aynı tablet var ben bilgisayarla yapacaktım nasıl yapacağım

Hocam yaptınız mı? Bende de aynı tablet var ben bilgisayarla yapacaktım nasıl yapacağım

Tablet reise sorun (salatalık gonderebilir)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…