izzet177 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Eylül 2020 Mesajlar 1.220 Çözümler 18 Daha fazla Sistem Özellikleri GTX1650 TUF RYZEN 5 3500 16GB RAM 3200 MHz A320M-K Cinsiyet Erkek 9 Ekim 2023 #11 ARDACD dedi: Ben birtek KingRoot ve Kingo Root biliyorum birde eğer bilgisayar bulursanız Kingo Root PC versiyonu var oradan rahatça atılıyor Root denemedim ama çalışması lazım. Genişletmek için tıkla... Bilgisayar olsa odin ile işimi şipşak halledeceğim zaten.Başka bir yol var mı?
ARDACD dedi: Ben birtek KingRoot ve Kingo Root biliyorum birde eğer bilgisayar bulursanız Kingo Root PC versiyonu var oradan rahatça atılıyor Root denemedim ama çalışması lazım. Genişletmek için tıkla... Bilgisayar olsa odin ile işimi şipşak halledeceğim zaten.Başka bir yol var mı?
ARDACD Hectopat Katılım 2 Ekim 2021 Mesajlar 1.397 Çözümler 12 Yer Merkez/Niğde 9 Ekim 2023 #12 izzet177 dedi: Bilgisayar olsa odin ile işimi şipşak halledeceğim zaten.Başka bir yol var mı? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum konuyu öne çıkarın başka forumlara da konu açın bir şekilde bulursunuz ben bir tek KingRoot ve Kingo Root biliyorum.
izzet177 dedi: Bilgisayar olsa odin ile işimi şipşak halledeceğim zaten.Başka bir yol var mı? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum konuyu öne çıkarın başka forumlara da konu açın bir şekilde bulursunuz ben bir tek KingRoot ve Kingo Root biliyorum.