Galaxy Tab 3 Lite SM-T110 çok kasıyor

AloneGeneral

Hectopat
Arkadaslar benim Samsung Galaxy Tab 3 Lite SM-T110 tabletim var. Şu zamanlar çok kasmaya başladı. Format attım düzelmedi 1 hafta sonra yine aynı haline dönüyor. ROM atsam ise yarar mı bilemiyorum. Bu arada tableti sadece ders için kullaniyorum (test çözmek icin) sorun ne olabilir? Bir de Android 4.2.2 uyumlu play hizmet Chrome vs uygulamaların linkini atabilir misiniz? ROM atmamı onerirseniz lutfen ROM versiyonun (indireceğim yerin)linkini de atar misiniz?

Arkadaslar benim Samsung Galaxy Tab 3 Lite SM-T110 tabletim var. Şu zamanlar çok kasmaya başladı. Format attım düzelmedi 1 hafta sonra yine aynı haline dönüyor. ROM atsam ise yarar mı bilemiyorum. Bu arada tableti sadece ders için kullaniyorum (test çözmek icin) sorun ne olabilir? Bir de Android 4.2.2 uyumlu play hizmet Chrome vs uygulamaların linkini atabilir misiniz? ROM atmamı onerirseniz lutfen ROM versiyonun (indireceğim yerin)linkini de atar misiniz?
Tabletin RAM'i 1 GB zaten birde samsung uygulamaları olunca iyice kasıyor bunu deneyebilirsiniz:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Tabletin RAM'i 1 GB zaten bir de Samsung uygulamaları olunca iyice kasıyor bunu deneyebilirsiniz:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Attiginiz video SM-T315 ile uyumlu benim cihazim SM-T110 yani attığınız ROM benim bir işime yaramaz ama araştırıp vaktinizi bana ayırdığınız için teşekkür ederim.

Hocam merhaba. Bende de aynı tablet var ve söyleyeceğim adımları uyguladım ve performansı etkiledi. Öncelikle cihazınızda root olmalıdır. Link2SD indirin. Ondan sonra nova launcher yükleyin. Nova launcher ı sistem uygulaması olarak atayın ondan sonra touchwiz i kaldırın. Gereksiz gördüğünüz tabletle birlikte gelen uygulamaları da kaldırabilirsiniz (bu adımda dikkatli olun yanlış bir şeyi silerseniz tableti kullanılmaz hale getirebilirsiniz). Ondan sonra Antutu cpu master indirin ve cpu frekans aralığınında maximum ı sonuna kadar çekin, minimum u sondan bir tık geri çekin. Sonra da scaling i "performance" ye alın. Her defasında ayarlamaya uğraşmak istemiyorsanız "set on boot" kısmını işaretleyebilirsiniz. Ben bu ayarları yaptığımda "Free Fire" oyununda maça girebildim ve adam gelmediği sürece hafif takılmalar dışında donma kasma vb. olmadı. Bunları yapmadan önce maça bile giremiyordu.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı