Galaxy Tab 4 10.1'' Yazılım Sıfırlama Sonrası Dokunmatik Sorunu

Melille

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar selamlar, benim konu başlığında belirttiğim model bir tabletim var ve düzenli aralıklarla (6 ayda bir genelde) hard reset atıyorum ki tablet rahatlasın. Geçenlerde gene attım fakat (batarya falan kendine geldi eskisi gibi oldu) dokunmatiğinde bir sıkıntı oldu, açıklayacak olursam; tablette Google Chrome dışında nerede gezinirsem gezineyim durup dururken görev çubuğu görünüyor ve dokunmatik gidiyor. Bunu da sadece son uygulamalara dokunarak ve tekrardan ekrana bir kez dokunarak düzeltebiliyorum ancak 8 saniyede bir tekrarlıyor. Bu da YouTube'da video izlerken videonun durması, Steam, Instagram gibi yerlerde de (Instagram'da da duraklıyor videolar) yazı yazmamı engelliyor çünkü dokunmatik donunca klavye de aşağı iniyor yine. Acaba sıkıntı nedir bilen varsa gerçekten acil yardımcı olabilir mi? Yazılımda sıkıntı olduğunu düşünüyorum şahsen. (Ayarlardan yazılım güncelleme yerine gelip aratınca da yazılımın yetkisiz bir yolla değiştirildiğini söylüyor. PC'deki Samsung Kies uygulamasında da ben beceremedim bağlamayı. Yardımlarınızı bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…