A azymondias Hectopat Katılım 28 Haziran 2021 Mesajlar 92 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2021 #1 Samsung Galaxy Tab 4 SMT530 10.1 1.5 GB RAM var 5.0.2. ile sorun yaşıyorum. Arkadaşlar nasıl Oreo yapacağım, yardım eder misiniz? ROM atacağım nasıl atcağım Son düzenleme: 25 Temmuz 2021
Samsung Galaxy Tab 4 SMT530 10.1 1.5 GB RAM var 5.0.2. ile sorun yaşıyorum. Arkadaşlar nasıl Oreo yapacağım, yardım eder misiniz? ROM atacağım nasıl atcağım
Mor Koşucu Hectopat Katılım 18 Ekim 2020 Mesajlar 4.496 Makaleler 1 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2021 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
A azymondias Hectopat Katılım 28 Haziran 2021 Mesajlar 92 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2021 #3 Sağ ol. Mor Koşucu dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Ben LineageOS kullanmıyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 26 Temmuz 2021
Sağ ol. Mor Koşucu dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Ben LineageOS kullanmıyorum.
Mor Koşucu Hectopat Katılım 18 Ekim 2020 Mesajlar 4.496 Makaleler 1 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2021 #4 azymondias dedi: Ben LineageOS kullanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Kullanmasan da kurulur.