Galaxy Tab A7 Android 13 alacak mı?

Şu an kardeşim Tab A7 Lite kullanıyor. Android 12 çok emin olamadığım için 13 çıkınca direkt 11'den 13 geçireceğim. Android 11 genel olarak biraz takılıyor gibi.

Bende de şu an Android 11 var tablet boştayken bile stabil değil kilit açılırken donuyor ekran döndürürken donuyor ses tuşları geç basıyor vs vs. Ben de 13 gelmeyeceği için mecbur Custom ROM ayarışına gireceğim.

A7 için custom rom var mıdır bilemiyorum ama şansınızı deneyin.

Olmadı GSI kurarsınız.

A7 için custom rom var mıdır bilemiyorum ama şansınızı deneyin.

Olmadı GSI kurarsınız.

Gsi nedir hocam açıklayabilir misiniz?
Aslında T500 modeli için custom rom var ama unofficial. Bide bendeki T507 versiyonu.

Galaxy Tab A7 507 var bende SIM kartlı model. Bunu Android 12'ye güncellesem kasar mı?

Galaxy Tab A7 507 var bende SIM kartlı model. Bunu Android 12'ye güncellesem kasar mı?

Hocam ben şu an Android 11 ile kullanıyorum güncellemeye korktuğum için, 11 de bile kasıyor. Çok daha üst model bir tableti olup 12'ye güncelleyen bir arkadaşım var. şu an benim tabletimin performansı onun tabletinden daha iyi öyle açıklayayım. Tavsiyem güncellememeniz hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…