Tamamdır gerek kalmadı. Biraz baktım güncelleme ile geliyormuş. Güncelledim geldi. Bare Stock ROM Extract nasıl yapılır öğreneyim de belki upload ederim.
Tamamdır gerek kalmadı. Biraz baktım güncelleme ile geliyormuş. Güncelledim geldi. Bare stock ROM extract nasıl yapılır öğreneyim de belki upload ederim.
Rehberime hoş geldiniz. Öncelilkle yapabilmeniz için telefon komut istemine root olarak erişmeniz gerekiyor. Cihaz rootlu ise Termux gibi bir uygulamadan su komutu ile gerçekleştirebilirsiniz TWRP benzeri bir recovery var ise recovery terminali işinizi görecektir. dd if=disk of=çıktı şeklinde...
Şu siteden indirmeye çalıştım ama eziyet gibi. Kayıt oluyorsunuz adres falan uğraşmadım. Biraz zahmetli orası. Müsait bir vaktimde arkadaşın attığı rehberden yapıp buraya Google Drive ile upload etmeyi düşünüyorum.
Şu siteden indirmeye çalıştım ama eziyet gibi. Kayıt oluyorsunuz adres falan uğraşmadım. Biraz zahmetli orası. Müsait bir vaktimde arkadaşın attığı rehberden yapıp buraya Google Drive ile upload etmeyi düşünüyorum.
Selam, Geçen aylarda Samsung cihazlara Custom ROM kurma rehberi hazırlamıştım. Şimdi stock ROM'a geri dönmek isteyenler için stock ROM rehberi hazırlıyorum :D Gerekli malzemeler: Bilgisayar Data kablosu. Telefon Odin'e giriyoruz: Telefonu gördüğünden emin oluyoruz: Eğer indirdiğimiz...