korro Hectopat Katılım 12 Ekim 2021 Mesajlar 1.352 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ekim 2024 #1 Samsung Galaxy Tab A9+ tablete şu linkteki S Pen uyar mı sizce? Veya başka uygun fiyatlı öneriniz var mı? Teşekkürler... Amazon.com.tr
Samsung Galaxy Tab A9+ tablete şu linkteki S Pen uyar mı sizce? Veya başka uygun fiyatlı öneriniz var mı? Teşekkürler... Amazon.com.tr
Atakan K Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Katılım 14 Şubat 2023 Mesajlar 4.063 Makaleler 2 Çözümler 78 Daha fazla Sistem Özellikleri | Ryzen 5 3600 | GTX 1660 Super | Cinsiyet Erkek 19 Ekim 2024 #2 korro dedi: Samsung Galaxy Tab A9+ tablete şu linkteki S Pen uyar mı sizce? Veya başka uygun fiyatlı öneriniz var mı? Teşekkürler... Amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... Hocam Palm Rejection kullanamazsınız. Yani elinizi ekrana koyarak kullanamazsınız. Onun için eldiven takmanız gerekecek.
korro dedi: Samsung Galaxy Tab A9+ tablete şu linkteki S Pen uyar mı sizce? Veya başka uygun fiyatlı öneriniz var mı? Teşekkürler... Amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... Hocam Palm Rejection kullanamazsınız. Yani elinizi ekrana koyarak kullanamazsınız. Onun için eldiven takmanız gerekecek.
korro Hectopat Katılım 12 Ekim 2021 Mesajlar 1.352 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ekim 2024 #3 Atakan K dedi: Hocam Palm Rejection kullanamazsınız. Yani elinizi ekrana koyarak kullanamazsınız. Onun için eldiven takmanız gerekecek. Genişletmek için tıkla... Valla resimlen işim yok sadece PDFlere not alırım en fazla.
Atakan K dedi: Hocam Palm Rejection kullanamazsınız. Yani elinizi ekrana koyarak kullanamazsınız. Onun için eldiven takmanız gerekecek. Genişletmek için tıkla... Valla resimlen işim yok sadece PDFlere not alırım en fazla.
Atakan K Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Katılım 14 Şubat 2023 Mesajlar 4.063 Makaleler 2 Çözümler 78 Daha fazla Sistem Özellikleri | Ryzen 5 3600 | GTX 1660 Super | Cinsiyet Erkek 19 Ekim 2024 #4 korro dedi: Valla resimlen işim yok sadece PDFlere not alırım en fazla. Genişletmek için tıkla... Ben eldivenle kullanıyorum hocam. Eski Samsung tabletim var, universal kalem almıştım.
korro dedi: Valla resimlen işim yok sadece PDFlere not alırım en fazla. Genişletmek için tıkla... Ben eldivenle kullanıyorum hocam. Eski Samsung tabletim var, universal kalem almıştım.