Av2xnn Centipat Katılım 24 Temmuz 2024 Mesajlar 473 Makaleler 10 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2025 #1 Merhaba, sadece bildirmek istedim şu anlık sadece Kore versiyonunda var, SamFw üzerinden buradan indirip kurabilirsiniz: Download Galaxy Tab A9+ Wifi SM-X210 (KOO) X210XXU6DYD9 in Samfw - Samsung firmware download Binary 6 SM-X210 versiyonu içindir. Not: Debloat yapınca cihaz çöküyor ben de anlamadım, ayrıca boşta 3-2.5 GB RAM kullanıyor.
Merhaba, sadece bildirmek istedim şu anlık sadece Kore versiyonunda var, SamFw üzerinden buradan indirip kurabilirsiniz: Download Galaxy Tab A9+ Wifi SM-X210 (KOO) X210XXU6DYD9 in Samfw - Samsung firmware download Binary 6 SM-X210 versiyonu içindir. Not: Debloat yapınca cihaz çöküyor ben de anlamadım, ayrıca boşta 3-2.5 GB RAM kullanıyor.
OnlyNess Hectopat Katılım 3 Ağustos 2021 Mesajlar 1.278 Çözümler 6 21 Mayıs 2025 #2 Galaxy A24 için geldi mi?
Troll_X Femtopat Katılım 12 Ekim 2024 Mesajlar 84 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2025 #3 Tahmini ne zaman Türkiye'ye gelir hocam?
Av2xnn Centipat Katılım 24 Temmuz 2024 Mesajlar 473 Makaleler 10 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2025 #4 Troll_X dedi: Tahmini ne zaman Türkiye'ye gelir hocam? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum ama GTA 6'dan sonra geleceği kesin
Troll_X dedi: Tahmini ne zaman Türkiye'ye gelir hocam? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum ama GTA 6'dan sonra geleceği kesin
Leon Dayı Megapat Dizüstü Cerrahı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Aralık 2021 Mesajlar 12.848 Makaleler 9 Çözümler 69 Yer İstanbul, Türkiye 22 Mayıs 2025 #5 Galaxy Tab A9+'a beklenenden de çok erken One UI 7 güncellemesi geldi. @GucukBey
GucukBey Hectopat Cep Doktoru Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 7.390 Makaleler 6 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2025 #6 Leon Dayı dedi: Galaxy Tab A9+'a beklenenden de çok erken One UI 7 güncellemesi geldi. @GucukBey Genişletmek için tıkla... Samsung epey hızlanmaya çalıştı zaten S23 serisi dağıtımı ile beraber. Bu seferlik böyle olsun artık 8I bekleyeceğiz. Umarım stabil çalışır A9+da.
Leon Dayı dedi: Galaxy Tab A9+'a beklenenden de çok erken One UI 7 güncellemesi geldi. @GucukBey Genişletmek için tıkla... Samsung epey hızlanmaya çalıştı zaten S23 serisi dağıtımı ile beraber. Bu seferlik böyle olsun artık 8I bekleyeceğiz. Umarım stabil çalışır A9+da.
Leon Dayı Megapat Dizüstü Cerrahı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Aralık 2021 Mesajlar 12.848 Makaleler 9 Çözümler 69 Yer İstanbul, Türkiye 22 Mayıs 2025 #7 GucukBey dedi: Samsung epey hızlanmaya çalıştı zaten S23 serisi dağıtımı ile beraber. Bu seferlik böyle olsun artık 8'i bekleyeceğiz. Umarım stabil çalışır A9+da. Genişletmek için tıkla... Gerçekten ben de Haziran'da gelir sanıyordum ama Kore'dan sonra hemen bize geldi. Yüklüyorum şu an bakalım.
GucukBey dedi: Samsung epey hızlanmaya çalıştı zaten S23 serisi dağıtımı ile beraber. Bu seferlik böyle olsun artık 8'i bekleyeceğiz. Umarım stabil çalışır A9+da. Genişletmek için tıkla... Gerçekten ben de Haziran'da gelir sanıyordum ama Kore'dan sonra hemen bize geldi. Yüklüyorum şu an bakalım.
Av2xnn Centipat Katılım 24 Temmuz 2024 Mesajlar 473 Makaleler 10 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2025 #8 GucukBey dedi: Samsung epey hızlanmaya çalıştı zaten S23 serisi dağıtımı ile beraber. Bu seferlik böyle olsun artık 8I bekleyeceğiz. Umarım stabil çalışır A9+da. Genişletmek için tıkla... Çokda stabil değil boşta 3GB RAM kullanıyor ama tiktokta herkesin yaptığı şu uygulama açma kapama gayet kaymak gibi çalışıyor
GucukBey dedi: Samsung epey hızlanmaya çalıştı zaten S23 serisi dağıtımı ile beraber. Bu seferlik böyle olsun artık 8I bekleyeceğiz. Umarım stabil çalışır A9+da. Genişletmek için tıkla... Çokda stabil değil boşta 3GB RAM kullanıyor ama tiktokta herkesin yaptığı şu uygulama açma kapama gayet kaymak gibi çalışıyor
GucukBey Hectopat Cep Doktoru Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 7.390 Makaleler 6 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2025 #9 Av2xnn dedi: Çok da stabil değil boşta 3GB RAM kullanıyor ama TikTok'ta herkesin yaptığı şu uygulama açma kapama gayet kaymak gibi çalışıyor Genişletmek için tıkla... Kesinlikle, o konuda en kötülerden olan One UI animasyonlarını epey geliştirmiş cidden pürüzsüz şekilde oluyor.
Av2xnn dedi: Çok da stabil değil boşta 3GB RAM kullanıyor ama TikTok'ta herkesin yaptığı şu uygulama açma kapama gayet kaymak gibi çalışıyor Genişletmek için tıkla... Kesinlikle, o konuda en kötülerden olan One UI animasyonlarını epey geliştirmiş cidden pürüzsüz şekilde oluyor.
Troll_X Femtopat Katılım 12 Ekim 2024 Mesajlar 84 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2025 #10 Türkiye'deki A9+ geldi mi yani şimdi? Optimizasyonu nasıl kullananlar var mı?