MichaelEnnard Centipat Katılım 22 Ekim 2023 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2025 #1 One UI 6.1 berbat ve tablet de berbat. Düzgün bir GSI önerin. EVO X veya crDroid düşünüyorum.
Heribert Yavuz Gigapat Zamanın Tanığı Android Ustası Katılım 7 Aralık 2018 Mesajlar 6.212 Makaleler 6 Çözümler 144 Yer Dimension C-137 Daha fazla Cinsiyet Diğer Meslek Video Editör 24 Şubat 2025 #2 MichaelEnnard dedi: One UI 6.1 berbat ve tablet de berbat. Düzgün bir GSI önerin. EVO X veya crDroid düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Google GSI derlemelerini kurabilirsiniz.
MichaelEnnard dedi: One UI 6.1 berbat ve tablet de berbat. Düzgün bir GSI önerin. EVO X veya crDroid düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Google GSI derlemelerini kurabilirsiniz.
MichaelEnnard Centipat Katılım 22 Ekim 2023 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2025 #3 Heribert Yavuz dedi: Google GSI derlemelerini kurabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Tablete HarmonyOS kurdum GApps dışı sorun yok her şey stabil. Son düzenleyen: Moderatör: 27 Şubat 2025
Heribert Yavuz dedi: Google GSI derlemelerini kurabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Tablete HarmonyOS kurdum GApps dışı sorun yok her şey stabil.
Av2xnn Centipat Katılım 24 Temmuz 2024 Mesajlar 470 Makaleler 10 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Şubat 2025 #4 Saf Aosp denedinizmi? Googlenin GMS içermeyen GSİ dosyalarından daha hızlı bir GSİ görmedim ben
MichaelEnnard Centipat Katılım 22 Ekim 2023 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2025 #5 Av2xnn dedi: Saf AOSP denediniz mi? Google'nin GMS içermeyen GSI dosyalarından daha hızlı bir GSI görmedim ben Genişletmek için tıkla... Denerim yakın bir zamanda.
Av2xnn dedi: Saf AOSP denediniz mi? Google'nin GMS içermeyen GSI dosyalarından daha hızlı bir GSI görmedim ben Genişletmek için tıkla... Denerim yakın bir zamanda.
supersu1999 Hectopat Katılım 29 Haziran 2022 Mesajlar 372 Çözümler 2 Yer Bursa Osmangazi yunuseli Daha fazla Sistem Özellikleri 8gb ram ddr4 Gigabyte Geforce rtx3050 Eagle Oc Ryzen 5 5500 Cinsiyet Erkek 29 Mart 2025 #6 MichaelEnnard dedi: Tablete HarmonyOS kurdum GApps dışı sorun yok her şey stabil. Genişletmek için tıkla... Hangi GSI'ı kullanıyorsunuz aynı işlemcili Galaxy A15 telefonum var belki benim telefonumdada çalışır.
MichaelEnnard dedi: Tablete HarmonyOS kurdum GApps dışı sorun yok her şey stabil. Genişletmek için tıkla... Hangi GSI'ı kullanıyorsunuz aynı işlemcili Galaxy A15 telefonum var belki benim telefonumdada çalışır.
PRFNGENMOD Femtopat Katılım 22 Ocak 2025 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Nisan 2025 #7 MichaelEnnard dedi: One UI 6.1 berbat ve tablet de berbat. Düzgün bir GSI önerin. EVO X veya crDroid düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Aosp rom gsi deneyebilirsin bende cuma günü rootlayıp rom atacağım
MichaelEnnard dedi: One UI 6.1 berbat ve tablet de berbat. Düzgün bir GSI önerin. EVO X veya crDroid düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Aosp rom gsi deneyebilirsin bende cuma günü rootlayıp rom atacağım
Loranw Zeptopat Katılım 4 Mayıs 2025 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2025 #8 MichaelEnnard dedi: Tablete HarmonyOS kurdum GApps dışı sorun yok her şey stabil. Genişletmek için tıkla... A9 plusamı kurdunuz linkini atabilirmisiniz? @MichaelEnnard Son düzenleme: 5 Mayıs 2025
MichaelEnnard dedi: Tablete HarmonyOS kurdum GApps dışı sorun yok her şey stabil. Genişletmek için tıkla... A9 plusamı kurdunuz linkini atabilirmisiniz? @MichaelEnnard